Trainer

Bob van den Heuvel

Dit is Bob. Bob is een gezinsman, een sportman én hobbyboer. Bob is DOOR. Bob is een charismatische trainer die moeiteloos balanceert tussen ‘one of the guys’ zijn en ‘autoriteit’ uitstralen. Hij voelt zich thuis in organisaties waar (technische) kennis en expertise belangrijke assets zijn.

Waarom moeilijk doen als het samen kan!

Over Bob

Bob is een ervaren trainer en coach. Hij is in staat om met humor en enthousiasme beweging te brengen. Zijn kracht ligt in de service. Zeg maar de wereld van smeerolie en machines en apparaten. Denk jij er over na om jouw service organisatie in beweging te krijgen, commerciëler te maken én misschien wel een tikkeltje klantgerichter? Of wil je dat de verschillende afdelingen van jouw bedrijf elkaar beter weten te vinden en als een team gaan werken? Dan is Bob jouw man.

Bob's karaktereigenschappen

  • Enthousiast
  • Goud eerlijk
  • Knuffelbeer
  • Energiek
  • Sportief

 

Bob stelt zich aan je voor

Bob is in staat om moeiteloos aansluiting te vinden bij de mensen in de operatie en ook bij de directie. Dit zorgt voor een goede vertaalslag en een duidelijke boodschap door de hele organisatie.
Managing Director Carrier Airconditioning Benelux
Dick van Giezen
Managing Director Carrier Airconditioning Benelux
Bob doet zijn werk met een grote glimlach en krijgt zonder moeite elke groep achter zich. Hij is sociaal, resultaatgericht en combineert zijn kennis en kunde op precies de juiste manier. Wil jij een top training voor jou en jouw team? Bel Bob!
Robin van Hamersveld
Marketing DOOR

Bob zijn programma's

Bob is een zeer ervaren DOOR trainer. Hij is op zijn sterkst bij organisaties met een technisch 'touch'. Je ziet hieronder verschillende programma's, waar Bob op zijn sterkst is!

Bekijk alle trainingen

Razendsnellevragenronde