Blog

Top 5 Salesblogs

DOOR Training & Coaching heeft als #aanstekelijk ambitieus trainingsbureau al ruim 39 jaar ervaring in sales. Omdat je kennis moet delen, hebben we speciaal voor jou onze top 5 salesblogs samengevoegd. Zo heb je al het noodzakelijke leesvoer waarmee jij vooruit kunt in één overzicht. Handig hè?!

Datum: 29.07.2020

Sales, een continu proces

Reactieve sales begint bij marketing. Een goede marketingafdeling is cruciaal voor een succesvolle salesprofessional. Een duidelijke afstemming en afspraak tussen marketing en sales is hierbij key. Een succesvolle reactieve salesmedewerker weet namelijk wat zij aan activiteiten nodig heeft om commercieel succesvol te zijn. Maar, wat als de marketingmachine niet meer werkt. De leads niet meer als warme broodjes aan komen waaien. Wat dan? Door de ontwikkelingen van de afgelopen maanden zal dit voor veel bedrijven een belangrijk vraagstuk zijn. Het effect van de coronacrisis heeft grote invloed op de business. De vraagmarkt is voorbij. Aan de andere kant zijn kosten er nog, waardoor de druk op de salesafdeling groter wordt. Nu moet er gepresteerd worden; maar hoe krijg jij jouw salesteam in beweging? DOOR-trainers Gijs Megens, Bob van den Heuvel, Joost Riphagen, Joey Brouns en Joost van der Weijden schreven erover. Laat je inspireren en ga ermee aan de slag!

De 'Top 5 salesblogs' is hieronder te downloaden. Makkelijk te openen op je iPad, telefoon of gewoon via je laptop 😉. In deze PDF lees je de volgende blogs:

  1. Breng je salesteam in beweging met een aanvalsdag, online 
  2. Gesprekstechnieken voor sales: 5 fases van een perfect salesgesprek
  3. Negen tips hoe jij als salesleider in crisistijd jouw salesteam in beweging krijgt
  4. Kom als salesteam (weer) in de flow
  5. The Future of Sales: omgaan met generatie x, y en z