Videotraining

DOOR laat zien hoe je video in kunt zetten als een duurzaam hulpmiddel in jouw trainingsprogramma. Jouw mensen in beweging brengen én houden dat is ons doel. Zo realiseren we gezamenlijk de ambities van jou en jouw team, gericht op sales, leiderschap of klantgerichtheid.

De kracht van visueel leren

Videotraining kun je inzetten als een duurzaam hulpmiddel bij de ontwikkeling van jouw mensen binnen de organisatie. Het is een slimme manier waar iedereen van profiteert en daarnaast dé manier om kennis te borgen. Om jouw identiteit als organisatie te laten zien en een context te creëren waarin je collega's zich écht herkennen. 

"Wist je dat 90% van de informatie die naar onze hersenen wordt verstuurd visueel is? Visuele content nemen we dan ook sneller op dan tekst, maar liefst 600.000 keer!"

Voor jou, als professional met groeiambities, is het interessant om gebruik te maken van video. Video is een krachtig middel: voor de kijker is video eenvoudig te consumeren en als organisatie kun je er veel emotie, argumentatie en overtuiging in kwijt. Op meerdere fronten kan de inzet van videotraining bijdragen aan de verdere groei van mensen die belangrijk zijn voor jouw organisatie: (toekomstige) klanten en (toekomstige) werknemers. Daarnaast kunnen de beelden zoveel en zo vaak worden gedeeld als je maar wilt. Je kunt videotraining in jouw programma inzetten om gezamenlijk ambities te behalen, bijvoorbeeld gericht op omzetdoelstellingen of klantgerichtheid.

Bij onze klanten vinden we het belangrijk om samen alle krachten in de organisatie te bundelen en eruit te halen wat erin zit. Wij doen dit door jouw collega's te interviewen, mee te nemen in het verhaal én hen voor de camera te zetten. Samen bespreken we jouw wensen en ontwikkelen we een video-oplossing op maat inclusief script en opname op locatie; binnen of buiten!

Het DOOR-team staat klaar om jou te helpen bij het waarmaken van jouw ambities. Nieuwsgierig hoe de ontwikkeling van zo'n trainingsvideo eruit ziet in de praktijk? En waarom het inzetten van video als onderdeel van een trainingsprogramma een échte must is? Bekijk dan onderstaande video!

Benieuwd hoe je videotraining kan inzetten binnen jouw organisatie?

Contact

Videotraining in de praktijk

Thema's

DOOR helpt jou en jouw organisatie ambities te realiseren. De focus ligt op de thema's sales, leiderschap en klantgerichtheid. Ieder programma wordt op maat ontwikkeld; of het nu voor jou als persoon of team is of voor de hele organisatie. Bekijk wat DOOR voor jou kan realiseren en ontdek de impact van videotraining binnen jouw leerprogramma.

Haal meer uit jouw DOOR-programma

Wanneer je belangrijke boodschappen op beeld wilt zetten die te maken hebben met verandering in je organisatie óf kennis tijdens trainingen, haal je het liefst alles eruit wat erin zit. DOOR helpt je daarbij. Zo ontwikkelen wij niet alleen jouw videocontent door middel van de inzet van één van onze professionele videotrainers. We zetten ook jouw eigen medewerkers voor de camera. Daarnaast bieden we nog meer mogelijkheden aan om samen tot het beste resultaat te komen:

  • Integratie van jouw video's in de DOOR-leerreis via onze DOOR Academy
  • Integratie van jouw video's in een chatbot (een chatfunctie in de video)
  • Het toevoegen van een explanimation (animatievideo)

Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken en samen voorbeeldvideo's te bekijken. 

Vraag meer informatie aan