Trainer

Kim Romme

Dit is Kim. Kim is één bonk dynamiek. Met Kim haal je een échte groepentemmer in huis. Met haar lach en haar flair neemt ze iedereen mee. Kim is wat je noemt ‘aanstekelijk ambitieus’.

Wees pro-actief! Wat kun je wél veranderen?

Over Kim

Kim heeft de eerste tien jaar van haar carrière door gebracht bij Sunweb Vakanties. Kim is als geen ander in staat grote groepen mensen in beweging te brengen én projecten op touw te zetten. Ze deed ervaring op met trainen en wist ‘dit is het voor mij’. Bij DOOR richt Kim zich op het trainen van groepen in de Handel & Industrie en Hospitality sector.

Kim's karaktereigenschappen

  • Bevlogen
  • Motiverend
  • Tikkeltje eigenwijs
  • Ondernemend
  • Betrokken
Kim heeft ons laten ervaren hoe we in onze kracht kunnen staan. Ze was krachtig, deskundig en sloot goed aan bij de Cumela ondernemers. Lachend en geïnspireerd liepen we uit haar workshop.
Cumela Nederland
Erna Berends
Cumela Nederland
Kim straalt als ze voor de groep staat en neemt iedereen moeiteloos mee in haar verhaal. Vol creatieve ideeën en positiviteit gaat ze elke uitdaging aan! Daarom is Kim een fijne collega, maar een nog betere trainer en coach.
Robin van Hamersveld
Marketing DOOR

Kim haar trainingen

Kim is een zeer ervaren DOOR trainer. Ze is op haar sterkst bij organisaties in de handel en industrie. Je ziet hieronder verschillende trainingen, waar Kim op haar sterkst is!