Maatwerk bedrijfstrainingen

DOOR Training & Coaching is al 40 jaar hét praktijk- en resultaatgerichte trainings- en coachingsinstituut van Nederland. Maatwerk en intercompany bedrijfscursussen, is waar DOOR zich in onderscheidt. Klanten omschrijven DOOR als 'aanstekelijk ambitieus'! De DOOR belofte? Ambitie, gerealiseerd.

Op maat gemaakt voor jouw organisatie

Iedere organisatie is uniek. Net als ieder mens. Daarom is in onze visie ook ieder programma uniek. Maatwerk dus. DOOR helpt organisaties en mensen ambities te realiseren door middel van op maat ontwikkelde programma's die perfect aansluiten bij de markt, de organisatie en de mensen. Op deze manier wordt ontwikkelen omgezet in duurzaam resultaat. De DOOR programma's worden vormgegeven en uitgevoerd door DOOR trainers die allemaal ondernemer zijn. Zo spreekt, traint en coacht een DOOR trainer altijd vanuit ruime ondernemerschapservaring. DOOR richt zich daarbij op de thema's sales, leiderschap en klantgerichtheid.

Zoek jij gerichte trainingen?
Spar met een van onze specialisten over jouw uitdagingen en ambities!

Het voordeel voor jou als klant?

  • Een trainingsprogramma draagt concreet bij aan het realiseren van ambities
  • Teams en medewerkers herkennen zich in alles dat wordt getraind
  • Training en opleiding draagt direct bij aan het realiseren van bedrijfsdoelstellingen

Een DOOR programma is niet zomaar een bedrijfstraining. Het is een investering in de duurzame ontwikkeling van leiders en medewerkers. Het doel van ieder programma is om tastbare en duurzame resultaten te boeken. De start van ieder DOOR programma is daarom een persoonlijke kennismaking en uitgebreide verkenning van de vraag, de organisatie en de ambitie. Deze worden door een ontwikkelteam vertaald in een maatwerk trainingsprogramma. Na de ontwikkeling worden leiders en medewerkers getraind door een team van DOOR trainers. De juiste DOOR wordt in ieder programma op het juiste moment ingezet. In de meeste programma's speelt borging door de leiders een cruciale rol. Daarnaast zijn de online tools via www.my.dooracademy.nl beschikbaar om online het geleerde te borgen.


Lange termijn

Centraal in de DOOR aanpak is de borging van het geleerde op lange termijn. Leiders spelen hierin als trainer en coach een belangrijke rol. Door de bedrijfsdoelstellingen én de voorbeeldrol van leiders centraal te stellen, wordt trainen en opleiden een investering in het realiseren van doelen. Daardoor wordt trainen ook gewoon hartstikke leuk!

Klanten van DOOR

De nadruk lag voor ons op continuïteit en een repeterend trainingsmodel, waarbij iedereen in de organisatie betrokken is. Dit was een mooi uitgangspunt voor de samenwerking met DOOR. Ik merkte al snel dat ons MT door het programma een veel hechtere eenheid ging vormen. De verantwoordelijkheid die bij een gezamenlijk doel hoort, ging als een olievlek door de organisatie. De aanpak is zeker niet vrijblijvend en dat werkt!
Summa Adviesgroep
Rob Hendrix
Summa Adviesgroep
Als je als bedrijf wilt professionaliseren moet je medewerkers een uitdaging geven om zich als accountmanager te ontwikkelen, zich te durven presenteren. DOOR is degene die dat bereikt. Vind je dat eng? Doe het vooral niet. Bij DOOR ontmoet je professionals, die enthousiast en gedreven zijn en die diep in de materie gaan. Waardoor er een goede relatie vanuit twee kanten ontstaat.
Rijsbergen
Eric Jansen
Rijsbergen
Together with DOOR, we created the first training program in the brief history of our company. Bob and Kim took their time to really grasp the Swapfiets-mindset and to co-create the best possible program for us. Thanks to their enthusiasm and eagerness to always improve each session, it became a really hands-on, practical success.
Learning & Development Specialist, Swapfiets
Dries Salien
Learning & Development Specialist, Swapfiets
Watze is voor ons meer dan een trainer. Hij helpt ons de juiste koers te kiezen en is continu de opbouwend kritische noot in ons gezelschap die ons wakker houdt. Watze weet onze medewerkers op de juiste manier te raken en daarmee versneld de slag naar klantgerichtheid door te voeren waarnaar we op zoek zijn
Directeur Klantbelang van Stichting Philadelphia Zorg
Bas Bodzinga
Directeur Klantbelang van Stichting Philadelphia Zorg

Vraag meer informatie aan