Avatar DOOR-trainer Dorus

Sinds 2023 werkt DOOR met DOOR-trainer Dorus. Deze op AI gebaseerde trainer helpt deelnemers gesprekstechnieken te oefenen en biedt persoonlijke feedback. Dit bereidt hen beter voor op fysieke trainingen en verhoogt de impact. Dorus vervangt niet, maar verrijkt. Lees snel verder over Dorus!

Praktijkgericht trainen met AI en Fysiek: De perfecte combinatie

Uit onderzoek blijkt dat veilig oefenen vooraf- en na afloop van fysieke training bijdraagt aan het borgen van al het geleerde. En precies daarom is Dorus aangenomen. Zo kun jij kersverse vaardigheden extra oefenen. Waar, wanneer en zo vaak als jij wilt via de DOOR Academy. En dan geeft Dorus op het einde ook nog gepersonaliseerde feedback. Eigenlijk een soort van praktijkcoach en -trainer, alleen dan on demand, online en in jouw eigen veilige omgeving. In te zetten ter voorbereiding op jouw trainingsbijeenkomst of voorafgaand aan de échte actie in de praktijk. Hierdoor kan jij jezelf nog beter voorbereiden en voer je met meer vertrouwen deze gesprekken in de echte wereld. Bekijk hieronder waar Dorus je bij zou kunnen helpen:DOOR investeert intensief in het ontwikkelen van op AI gebaseerde diensten voor Learning & Development (L&D). Eén van de toepassingen van AI binnen het Learning & Development domein is de AI-spraaktechnologie gebaseerde trainer Dorus. ‘Dorus ontstond vanuit de visie dat praktijk trainen met AI bijdraagt om praktijktrainingen meer impactvol en schaalbaar te maken. We zijn gestart met praktijktrainen in VR. Dit werkte goed maar was ook complex, omdat je natuurlijk de VR-brillen nodig hebt om het uit te kunnen voeren. Nu is Avatar DOOR-trainer Dorus super gemakkelijk te gebruiken vanaf iedere telefoon of computer. Voor elke vaardigheid op leiderschap en commercie is een Dorus ontwikkeld om gesprekken mee te oefenen en persoonlijke feedback te krijgen. En hij werkt werkelijk fantastisch!’, aldus Joost van der Weijden (CCO)

Wil jij ook toegang tot Dorus?

Neem contact met ons op

Wie is Artificial Intelligence-gedreven Dorus?

Simpel gezegd is Dorus een DOOR-trainer in je broekzak of op je bureau. Een DOOR-trainer die altijd klaarstaat om met je te oefenen, waar en wanneer je maar wilt. Of je nu in de trein zit, tijdens een koffiepauze, of thuis in je vertrouwde omgeving, Dorus is er om je door de meest uitdagende gespreksscenario's te loodsen. Hoe dat er dan uitziet? Bekijk de video hieronder!

Innovative technologieen bij DOOR

De ontwikkeling van Dorus is een cruciale stap in het moderniseren van het trainingslandschap. De avatar trainer biedt niet alleen gemak, maar ook precisie in het leerproces. "Je denkt dan klaar te zijn, maar dat is niet zo. Het juist prompten (scripten en programmeren) van de avatar trainer is misschien wel net zo intensief als het bouwen van de software zelf," deelt expert Joost van der Weijden. Inmiddels is Dorus zo ver ontwikkeld dat deelnemers tientallen vaardigheden en competenties kunnen oefenen. Op elk moment van de dag, waar en wanneer je maar wilt. Dorus biedt directe feedback, past zich aan op het niveau van de deelnemer aan en ondersteunt continue ontwikkeling.

DOOR Training & Coaching implementeert AI in alle programma’s om tijd te besparen en leren precies op het individu af te stemmen. ‘Naast specifieke gesprekken oefenen zoals een feedbackgesprek met een medewerker of verkoopgesprek doet Dorus meer. Zo voert Dorus intakegesprekken om doelen af te stemmen en helpt hij ambities SMART te omschrijven. DOOR biedt de mogelijkheid om alle input anoniem te delen in een slim dashboard voor leiders en L&D professionals, zodat inzichtelijk is welke competenties en vaardigheden verder te ontwikkelen. Een realtime continu assessment zeg maar’, zo geeft Joost Riphagen (CEO) aan.

Blended Learning: De toekomst van training
DOOR gelooft sterk in een blended aanpak, waarbij e-learning en fysieke trainingen elkaar aanvullen en versterken. Deze aanpak zorgt voor een efficiënter en effectiever leerproces. De toepassing van avatar DOOR-trainer Dorus past perfect in deze visie, door deelnemers voor te bereiden op praktijktrainingen en hen de kans te geven om vaardigheden zelfstandig verder te ontwikkelen. De deelnemers zijn ook enthousiast! Inmiddels hebben meer dan 500 unieke gebruikers anoniem feedback gedeeld. Trainen en oefenen met Dorus scoort een 8+. Lees hieronder wat reviews:

  • "Werkt bizar goed!"
  • "Erg leuk initiatief. Werkt beter dan ik had verwacht!"
  • "Fantastische oefening. Is bijna echt."
  • "Impressive! Ben hier echt verbaasd over."
  • "Verrassend hoeveel hij meekrijgt en begrijpt. Analyseert de vragen goed en snel."

Bij DOOR geloven we in het creëren van impact, het realiseren van vooruitgang en het leveren van inspirerende oplossingen. Dorus is een perfect voorbeeld van hoe we onze kernwaarden in de praktijk brengen. Wil jij ook toegang tot Dorus? Neem contact met ons op en dan kijken we samen wat er mogelijk is voor jou.