Wat wij doen

DOOR is hét 'aanstekelijk ambitieus' trainings- en coachingsinstituut. Met een klanttevredenheidsscore van 92%, werken onze ondernemende trainers en coaches in teamverband om voor jou een meetbare impact te creëren. Kies voor DOOR, waar jouw winst ons doel is. Jouw ambitie, gerealiseerd!

De DOOR oplossing

Een DOOR programma is niet zomaar een bedrijfstraining of coachtraject. Het is een investering in de duurzame ontwikkeling van leiders en medewerkers om ambities te realiseren. Het doel van ieder programma is om daarmee tastbare en duurzame resultaten te boeken. De start van ieder DOOR programma is daarom een persoonlijke kennismaking met een uitgebreide verkenning van de vraag, de organisatie, de ambitie en de wensen. De uitkomsten worden door een ontwikkelteam vertaald in een maatwerk trainings- of coaching programma. 

DOOR onderscheidt zich van andere trainingsbureaus door schaalbaarheid, betrokkenheid en impact te combineren. Maatwerk, de DOOR Academy en DOOR trainers realiseren deze ambitie.

De unieke DOOR filosofie

DOOR heeft de afgelopen decennia een unieke aanpak ontwikkeld. Daarbij komen schaalbaarheid van het platform DOOR Academy, de betrokkenheid die gerealiseerd wordt met de DOOR trainers en de impact met de maatwerk DOOR-aanpak 

Drie Bollen

Schaalbaarheid & de DOOR Academy 
In alle programma’s van DOOR speelt my.dooracademy.nl een centrale rol. In de DOOR-Academy komt alles samen, online trainingen, inspirerende content in de vorm van video’s en blogs, praktijkopdrachten, metingen en kennistoetsen. Voor elk programma wordt er een maatwerk leerreis ontwikkeld met als doel ambities te realiseren en het geleerde te borgen. DOOR gelooft daarbij in groei en ontwikkeling op de lange termijn. Daarom sluit je bij DOOR een samenwerkingsovereenkomst af voor de DOOR Academy. Meer informatie over de DOOR Academy? Klik hier! 

 

Betrokkenheid & de DOOR Trainers 
DOOR trainers zijn zelf ondernemers en professionals met ervaring op het gebied van commercie en leiderschap. De DOOR's weten zelf dus als geen ander wat ervoor nodig is om ambities te realiseren. Daarnaast werken de DOOR's samen in teams om klanten te laten winnen. Zo weet je zeker dat er voor jouw ambitie een DOOR is met de juiste kennis en ervaring. Een DOOR traint zelf meer dan 20 dagen per jaar om eigen ambities waar te blijven maken. Zelf doen wat wij klanten vertellen staat voorop. En niet zonder resultaat. Klanten geven via CEDEO de DOOR-trainers een 9,2. Benieuwd naar alle trainers van DOOR? Bekijk ze hier!  

Impact & maatwerk 
Iedere organisatie is uniek. Net als ieder mens. Daarom is in onze visie ook ieder programma uniek. Maatwerk dus. DOOR helpt organisaties en mensen ambities te realiseren door middel van op maat ontwikkelde programma's die perfect aansluiten bij de markt, de organisatie en de mensen. Op deze manier wordt ontwikkelen omgezet in duurzaam resultaat. Met impact dus! De DOOR programma's worden vormgegeven en uitgevoerd door DOOR trainers die allemaal ondernemer zijn. Zo spreekt, traint en coacht een DOOR trainer altijd vanuit ruime ondernemerschapservaring. DOOR richt zich daarbij op de thema's commercie en leiderschap. Meer informatie over maatwerk? Klik hier! 

FAQ

Vragen die klanten aan DOOR stellen, zijn: 

  • Hoe kunnen wij de aanpak van onze sales veranderen? 
  • Hoe gaan wij een omzet stijging via onze service benadering realiseren? 
  • Hoe kunnen wij een nieuwe commerciële ambitie waarmaken? 
  • Hoe zorgen wij dat de klantbeleving groeit? 
  • Hoe de coachende en trainende vaardigheden van onze leiders verbeteren? 
  • Hoe kunnen wij onze nieuwe propositie het best naar buiten brengen? 

Resultaten die door de DOOR Oplossingen worden bereikt zijn: 

  • Groei & bloei in de medewerkerstevredenheid 
  • Overtreffen van commerciële doelstellingen 
  • Realiseren van ambities in bijvoorbeeld verhogen van conversie 
  • Verbeteren van de marktpositie (in een sector of bij een doelgroep)
Wil jij maatwerk?
Spar direct over jouw uitdagingen en ambities met een van onze specialisten

Voorbeelden van maatwerk

Een aantal maanden terug heb ik besloten mijn jaarlijkse POB (Persoonlijk Opleidingsbudget) te besteden bij DOOR Training en Coaching. Al jaren heb ik positieve ervaringen met DOOR. Die ervaringen zijn gebaseerd op groepstrainingen en nu betrof het een individuele coaching. Sinds corona is het salesvak vooral gebaseerd op online werken, en dat is voor veel salesmensen best wennen. Ik merkte dat ik het lastig vond om in online gesprekken mijn ervaring en senioriteit te tonen. In meerdere online coachgesprekken heeft Gijs handvatten gegeven en heeft hij mij geïnspireerd om anders te denken en te doen waardoor ik enorm geholpen ben. Ik ervaar nu dat ik nu ook in online gesprekken meerwaarde heb. Mijn vertrouwen en motivatie zijn weer volledig zoals het ‘vroeger’ was en ik zie mijn salestoekomst in hybride vorm met vertrouwen tegemoet.
Manager, AFAS Software
Marco Muilwijk
Manager, AFAS Software

Thema's

DOOR helpt jou en jouw organisatie ambities te realiseren. De focus ligt op de thema's commercie en leiderschap. Ieder programma, of het nu voor jou als persoon is of voor een hele organisatie, is op maat ontwikkeld en afgestemd op de eigen situatie.