Wat we doen

DOOR is een 'aanstekelijk ambitieus' trainingsbureau. Door middel van maatwerk trainingsprogramma's helpt DOOR mensen duurzame resultaten te realiseren. DOOR trainers zijn ondernemers die in teams samenwerken om klanten te laten winnen.

Maatwerk

Iedere organisatie is uniek. Net als ieder mens. Daarom is in onze visie ook ieder trainingsprogramma uniek. Maatwerk dus. DOOR helpt organisaties en mensen ambities waar te maken door middel van op maat gemaakte trainingsprogramma's die perfect aansluiten bij de markt, de organisatie en de mensen. Op deze manier wordt ontwikkelen omgezet in duurzaam resultaat. De DOOR programma's worden vormgegeven en uitgevoerd door DOOR trainers die allemaal ondernemer zijn. Zo spreekt en traint een DOOR trainer altijd vanuit ruime ondernemerschapservaring.

Een DOOR programma is niet zomaar een bedrijfstraining. Het is een investering in de duurzame ontwikkeling van leiders en medewerkers. Het doel van ieder programma is om tastbare en duurzame resultaten te boeken. De start van ieder DOOR programma is daarom een persoonlijke kennismaking met een uitgebreide verkenning van de vraag, de organisatie, de ambitie en de wensen. Deze worden door een ontwikkelteam vertaalt in een maatwerk trainingsprogramma. Na de ontwikkeling worden leiders en medewerkers getraind door een team van DOOR trainers. De juiste DOOR wordt in ieder programma op het juiste moment ingezet. In de meeste programma's speelt borging door de leiders een cruciale rol. Daarnaast zijn de online tools via www.zelfdoortrainen.nl beschikbaar om online het geleerde te borgen. De meeste DOOR programma's vallen binnen de thema's sales, service, klantgerichtheid en management.

Vragen die klanten aan DOOR stellen, zijn:

  • Hoe kunnen wij de aanpak van onze sales veranderen?
  • Hoe gaan wij een omzet stijging via onze service benadering realiseren?
  • Hoe kunnen wij een nieuwe commerciĆ«le ambitie waarmaken?
  • Hoe zorgen wij dat de klantbeleving groeit?
  • Hoe kunnen wij de coachende en trainende vaardigheden van onze leiders verbeteren?
  • Hoe kunnen wij onze nieuwe propositie het best naar buiten brengen?

Branches

Kennis van een sector of branche helpt om een programma praktijk- en resultaatgericht vorm te geven. Daarom werkt DOOR vanuit teams van DOOR professionals gericht op een aantal branches.

Bekijk alle branches

Waar wij ook goed in zijn

DOOR ontwikkelt continue nieuwe (online) tools om programma's nog effectiever te maken. Zo zijn er diverse metingen en online hulpmiddelen om mensen te helpen ambities te realiseren. DOOR heeft haar eigen online platform www.zelfdoortrainen.nl ontwikkelt, waar al deze tools op zijn terug te vinden. Dit online platform is makkelijk op maat in te zetten binnen een organisatie.

Contact