De DOOR Academy

In alle programma's speelt my.dooracademy.nl een centrale rol. In de DOOR-Academy komt alles samen, online en offline trainingen, inspirerende content in de vorm van video’s en blogs, praktijkopdrachten, metingen en kennistoetsen.

Het platform

Voor elk programma wordt er een maatwerk leerreis ontwikkeld met als doel ambities te realiseren en het geleerde te borgen. De DOOR-Academy is flexibel in te zetten en heeft de volgende functionaliteiten: 

  • LeerManagementSysteem, met een belangrijk rol voor leiders en trainers 
  • Inspirerende DOOR content zoals video’s en blogs 
  • Metingen, zoals de DAS® gedragscans, e-assessments en performance metingen 
  • Op maat ontwikkelde kennistoetsen 
  • E-boeken over allerlei onderwerpen binnen sales, leiderschap en klantgerichtheid 
  • Uploaden van (video)opdrachten en deze delen met leiders, trainers en collega's 
  • Delen van inzichten en informatie over de getrainde thema's 
  • Micro-learnings die passen binnen de getrainde thema's 
  • Online coaching voor extra ondersteuning in het leerproces 

Dit is de homepagina van de DOOR Academy, waar jouw leerreis start. Open één van de thema-bundels en kies een onderwerp naar wens. 

DA

 

Maak gebruik van de DOOR Academy wanneer je wilt, waar je maar wilt. Je hebt toegang tot de DOOR Learnings zowel vanaf een desktop als vanuit de app.

DA

Uniek in de DOOR Academy is de Avatar DOOR-Trainer Dorus. Uit onderzoek blijkt dat veilig oefenen vooraf- en na afloop van fysieke training bijdraagt aan het borgen van al het geleerde. En precies daarom is Dorus aangenomen. Zo kun jij kersverse vaardigheden extra oefenen. Waar, wanneer en zo vaak als jij wilt via de DOOR Academy. En dan geeft Dorus op het einde ook nog gepersonaliseerde feedback. Eigenlijk een soort van praktijkcoach en -trainer, alleen dan on demand, online en in jouw eigen veilige omgeving. In te zetten ter voorbereiding op jouw trainingsbijeenkomst of voorafgaand aan de échte actie in de praktijk. Hierdoor kan jij jezelf nog beter voorbereiden en voer je met meer vertrouwen deze gesprekken in de echte wereld.

 

DORUS DA

DOOR Academy en Maatwerk

DOOR realiseert ambities op elk niveau binnen de organisatie. Ook voor jou als individu zijn onze programma's beschikbaar. Dat noemen wij de open programma's, waarbij mensen uit verschillende organisaties een periode samenwerken om ambities te realiseren. Een open DOOR programma DOOR is altijd een persoonlijke "leerreis" binnen een van onze thema's. Via het eigen online platform www.my.dooracademy.nl zijn alle tools beschikbaar die de programma's nog effectiever maken. Zo zorgt DOOR er altijd voor dat jouw ambities kunnen worden gerealiseerd.