Over DOOR

DOOR Training & Coaching is al 40 jaar hét praktijk- en resultaatgerichte trainingsbureau van Nederland. Duurzame maatwerk programma's die beklijven op lange termijn, is waar DOOR zich in onderscheidt. Klanten omschrijven DOOR als 'aanstekelijk ambitieus'!

Stick to the story

Wij geloven in mensen. Wij geloven dat mensen hét verschil maken in het waarmaken van ambities; in samenwerking met klanten en met elkaar. DOOR is er voor opdrachtgevers die ook in klanten en mensen geloven. Opdrachtgevers die willen en kunnen verbeteren en de ambitie hebben om het iedere dag beter te doen. Wij doen dat door praktijk- en resultaatgerichte maatwerk trainingsprogramma's die blijvend resultaat opleveren op het gebied van sales, service, klantgerichtheid en management. De échte praktijk, het gevoel van de organisatie en het beklijven van resultaat op de lange termijn staat steeds centraal.

Wat is de DOOR aanpak?

DOOR werkt met ondernemende professionals. DOOR-trainers trainen meer dan 20 dagen per jaar intern met de ambitie om voor klanten het beste trainingsbureau te zijn. DOOR-trainers zijn franchisenemers die als team werken aan het waarmaken van ambities van klanten. Centraal in de aanpak staat het waarmaken van ambities op de lange termijn. Niet door een eenmalige 'boost', maar door gestructureerd te werken aan het verbeteren van resultaten. Deze stappen komen daarbij in ieder aanpak terug:

  1. Diagnose - een DOOR programma is altijd een programma op maat. De overtuiging is dat leren het beste gaat in de eigen praktijk én wanneer het resultaat oplevert voor mens en organisatie. De diagnose helpt om de vraag achter de vraag inzichtelijk te krijgen én een programma op maat te ontwikkelen.
  2. Design - een DOOR-trainer werkt altijd in een team van DOOR specialisten. Op deze manier wordt in ieder programma het optimale resultaat bereikt. In samenwerking met jou als klant wordt een programma vormgegeven dat bijdraagt aan het waarmaken van jouw ambitie
  3. Ontwikkeling - een DOOR programma sluit altijd aan op de missie, visie, kernwaarden en ambities van een organisatie. Met het DOOR ontwikkelteam worden (online) tools en hulpmiddelen ontwikkeld die helpen de ambitie waar te maken en het resultaat te borgen.
  4. Uitvoering - een DOOR programma is een lange termijn investering. De uitvoering is altijd een samenwerking tussen de klant en het DOOR team. Centraal staat het betrekken en helpen van het leiderschap om als 'trainer en coach' op de lange termijn het geleerde te borgen.
  5. Borging - DOOR is altijd een partner die ervoor zorgt dat veranderingen en verbeteringen op de lange termijn doorgaan. Alles in de DOOR aanpak is er op gericht om zelf het geleerde in de praktijk te borgen. Het borgen van het geleerde in systemen en processen staat centraal.

De klant wint; 
DOOR gelooft in klanten. Daarom gaan klanten in alles voorop. De organisatie en praktijk van mensen staan in ieder onderdeel van het programma centraal.

Laat het bruisen; 
Enthousiasme werkt aanstekelijk. Enthousiasme zorgt voor beweging. 'Let's start a movement'. Wanneer DOOR aan de slag gaat, ontbrandt er een vuurtje. Dan komt er iets in beweging. 

Iedere dag beter doen; 
DOOR gelooft dat het iedere dag een beetje beter kan. Niet door er heel lang over te praten of na te denken, maar door te doen. Praktijkgericht én op maat. Daarnaast gelooft DOOR dat goed doen voor de maatschappij goed is voor je merk. Dus 'goed doen'.

 

 

Waar staat DOOR voor

Certificering

DOOR staat voor kwaliteit. Om die reden laten DOOR en haar trainers zich geregeld 'onder de loep' nemen. DOOR beschikt over het NRTO keurmerk en onderschrijft de NRTO gedragscode. Ook beschikt DOOR over het CEDEO certificaat. Dit zijn beide hoogwaardige erkenningen van kwaliteit van de DOOR oplossingen en diensten. Meer informatie over de NRTO vind je op www.nrto.nl en over CEDEO op www.cedeo.nl.

Goed doen

DOOR gelooft niet in geld verdienen om het geld verdienen. Geld is een smeermiddel om mooie dingen waar te maken. Daarbij wil DOOR voorop lopen in maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarom werkt DOOR met duurzame materialen en ondersteunt DOOR Stichting Hartekind de komende vier jaar om haar ambities voor kinderen waar te maken.

Meer DOOR

Er is nog veel meer te weten over DOOR!