DOOR Trainingen

DOOR is als trainingsbureau gespecialiseerd in maatwerk trainingsprogramma's met duurzaam resultaat. De programma's worden uitgevoerd door ondernemende trainers met innovatieve tools en hulpmiddelen. De DOOR belofte? Ambitie, gerealiseerd.

Aanstekelijk ambitieus

DOOR levert op maat ontwikkelde trainingsprogramma's om ambities te realiseren, voor jou als individu of voor jouw hele organisatie. De focus ligt op de thema's klantgerichtheid, sales en leiderschap. Klanten omschrijven DOOR als aanstekelijk ambitieus. Het sprankelende enthousiasme en streven naar het beste resultaat kenmerken DOOR. Naast maatwerk programma's biedt DOOR open trainingen aan. Deze open trainingen zijn beschikbaar binnen de thema's sales, klantgerichtheid en leiderschap. De programma's kenmerken zich door een combinatie van:

  • online coaching,
  • offline praktijktrainingen,
  • borging door samenwerking met leiders
  • innovatieve online tooling.
Ambities realiseren?
Vraag snel meer informatie aan over hoe DOOR jouw ambities kan helpen realiseren!

Thema's

De programma's van DOOR richten zich op de thema's sales, klantgerichtheid en leiderschap. Met 40 jaar ervaring en een CEDEO en NRTO certificering is DOOR een kwalitatief hoogwaardig trainings- en coachingsinstituut. Alle programma's zijn afgestemd op de bedrijfsdoelstellingen en kernwaarden van jouw organisaties.

De DOOR Academy

In alle programma's speelt my.dooracademy.nl een centrale rol. In de DOOR-Academy komt alles samen, online en offline trainingen, inspirerende content in de vorm van video’s en blogs, praktijkopdrachten, metingen en kennistoetsen. Voor elk programma wordt er een maatwerk leerreis ontwikkeld met als doel ambities te realiseren en het geleerde te borgen. Meer informatie over de DOOR Academy? Klik hier! 

 

Vraag meer informatie aan