Blog

Fit blijven tijdens coronacrisis!

Vanaf deze week zijn ook de sportclubs, fitnesscentra en zwembaden gesloten. Toch is het belangrijk, juist in deze tijd, om zowel mentaal als fysiek fit te blijven. Maar hoe doe je dat als je zoveel mogelijk binnen moet blijven? DOOR-trainer Bob van den Heuvel weet daar wel wat op!

Auteur: Manon de Jong

Datum: 19.03.2020

Een gym aan huis

Als je normaal gesproken twee keer in de week staat te zwoegen tijdens een groepsles zumba, is het even afkicken tijdens deze coronaquarantaine. En of je nu fan bent van de sportschool of alleen af en toe de fiets pakt, het heeft zeker impact op je conditie als je stopt met bewegen. Daarom is in beweging blijven wel degelijk noodzakelijk. Goed voor je lichaam én je geest. De wandeling van de keukentafel naar de bank telt hierbij niet mee 😉.

Nu kun je nog naar buiten – mits je klachtenvrij bent – om hard te lopen of om naar het park te gaan. Geniet hier dan ook van zolang het kan!

DOOR-trainer Bob van den Heuvel deelt elke week een work-out video met jullie om fit te blijven. Doe je mee? Deel jouw resultaat met ons!

Weektraining 11

Iedereen heeft een eigen manier om zowel mentaal als fysiek fit te blijven. En dat is belangrijk! DOOR-trainer Bob van den Heuvel gaf iedereen de afgelopen weken het perfecte voorbeeld met zijn onderstaande uitdagende weektrainingen. Deze week sluit hij af. Samen met zijn aanstekelijk ambitieuze DOOR-collega’s laat hij zien dat er oneindig veel manieren zijn om jezelf te blijven uitdagen!

Weektraining 10

Op 17 mei won Olympisch bokser Enrico Lacruz het eerste NK Schaduwboksen, een hele bijzondere titel! Deze week krijg jij de kans om met deze kampioen mee te trainen tijdens de nieuwe weektraining 🥊.

Weektraining 9

Mocht je na alle weektrainingen nog niet fit zijn, dan word je dat wel met de workout van professioneel handbalster Angela Malestein. Sporten met een wereldkampioene, wie wil dat niet?! 🏆

Weektraining 8

Kevin Driesen van Corporate Finance International stoomt je deze week alvast klaar met een workout inclusief werktas, voor het moment dat je weer terug mag naar kantoor.

Weektraining 7

Vanuit het Olympisch Stadion in Montreal bezorgt topsporter Avalon Aardoom je gegarandeerd spierpijn!

Weektraining 6

Deze week start je met 2 minuten planken en eindig je met 20 burpees. Special guest Coen Dieckman van Swapfiets, legt jou de oefeningen uit. Veel succes en laat die spieren werken ;-)!

Weektraining 5

Speciaal voor een fitte Pasen heeft Bob een paaseditie opgenomen. Met deze oefeningen vliegen de paaseitjes er weer vanaf! Kun jij Bob bijhouden?! Succes! 

Weektraining 4

Fit blijven tijdens de coronacrisis, daar weet Bob wel raad mee. Deze week deelt hij zijn work-out plezier met een DOOR-trainer die het je nog moeilijker gaat maken. Gijs Megens houdt namelijk wel van een uitdaging. Durf jij het aan? 

Weektraining 3

Deze weektraining heeft wel een hele bijzondere gast. Namelijk niemand minder dan olympisch shorttrackster Yara van Kerkhof. Samen met Bob verrast ze je met nieuwe oefeningen om de week weer sportief door te komen.

Als kers op de taart nodigt Yara jou uit voor een live work-out aanstaande donderdag 2 april om 16:00 uur. Dat wil je niet missen! Meld je nu aan via info@doortraining.nl en ontvang de link waarmee je donderdag direct online mee kan trainen!

Weektraining 2

Deze week gaan we lekker door en starten we met lunges. Succes en keep healthy! 

Weektraining 1

Lukt het jou om bij te blijven met de squats van Bob? De oefeningen doet hij voor. Succes!