Trainer & Coach

Gijs Megens

Gijs bruist. Gijs beweegt. Gijs is hardloper. Hij houdt van crossfit. En loopt marathons. Zijn drive brengt hij graag over op anderen. Als trainer floreert hij binnen het thema sales. Als Gijs niet werkt, zit hij op een berg in Italië (of op Ibiza).

Als het niet kan, kan het toch!

Over Gijs als trainer

Gijs is een rasechte sales trainer. Vanuit zijn ervaring binnen de horeca, farmacie en financiële dienstverlening, helpt hij mensen en organisaties commercieel nog succesvoller te zijn. Gijs heeft voor ieder probleem wel tien oplossingen. Gijs is erg loyaal (en zijn klanten ook aan hem!). Als hij eenmaal de klik heeft, gaat hij door het vuur voor klanten.

Over Gijs als coach (NOBCO Gecertificeerd)

Je kunt de coaching van Gijs ook wel omschrijven als resultaatgericht business coaching. Het betekent dat de persoonlijke coaching van medewerkers en managers/ directie zich altijd richt op het realiseren van ambities, prestaties en persoonlijke ontwikkeling in een zakelijke context.

Daarbij speelt de leidinggevende (vaak) een cruciale rol in het borgen van een ontwikkeling. Om die reden wordt gebruik gemaakt van synchroon coaching, waarbij aan het begin en eind van een coachtraject de leidinggevende wordt betrokken om het geleerde te borgen. Natuurlijk blijft wat tijdens de coaching gebeurt altijd tussen mij en de coachee.

Noot: Gijs verricht zijn werkzaamheden conform de Internationale Ethische Gedragscode klik hier voor de Internationale Ethische Code voor coaches. DOOR ondersteunt het Diversity Statement van EMCC klik hier voor de verklaring.

Gijs zijn karaktereigenschappen

  • Loyaal
  • Enthousiast
  • Commerciële drive
  • Doorzetter
  • Leider

Gijs stelt zich aan je voor

Gijs via een collega, binnen mijn bedrijf, leren kennen. Zoveel enthousiasme heeft me doen besluiten direct met hem in zee te gaan als trainer en niet meer verder te zoeken.
Bausch + Lomb
Rob Jansbeken
Bausch + Lomb
Gijs heeft mij in een periode van drie maanden geholpen structuur te krijgen in mijn onderneming en haar doelstellingen. Dit geeft mij als ondernemer houvast en rust. Ik kijk terug op leuke gesprekken en een leerzame periode. Zeker de moeite waard.
De ScheidingsDeskundige
Jasper Horsthuis
De ScheidingsDeskundige
Gijs staat gelijk aan tomeloze enthousiasme. Hij heeft maar 1 woord nodig en Gijs heeft 100 ideeën waarvan hij er ook al meteen één aan het uitvoeren is. Wil je actie én resultaat? Dan kies je voor deze marathon lopende hondenliefhebber!
Linda Dirksen
DOOR trainer & coach

Gijs zijn trainingen

Gijs is een zeer ervaren DOOR trainer. Hij is op zijn sterkst bij organisaties in de dienstverlening. Je ziet hieronder verschillende trainingen, waar Gijs op zijn sterkst is!

Razendsnellevragenronde