The Future of Sales

DOOR helpt om de salesambities van jou en jouw team te realiseren! Op 10 oktober 2024 ben je van harte welkom bij het Inspiratie-event 'The Future of Sales'. Schrijf je in en blijf op de hoogte van alle updates!

Prijs:The Future of Sales

Datum: 10.10.2024

Duik in alle salestrends van dit moment!

Sales is belangrijker voor jouw organisatie dan ooit tevoren. Jouw klanten zijn veeleisender dan ooit, vragen een 'trusted advisor' die het verschil maakt. Op 12 oktober vond het Inspiratie-event 'The Future of Sales' plaats van 2023. Hét event waarbij je geïnspireerd wordt om de salesambities van jou en jouw salesteam te realiseren!

Programma van 2023

  • 14.00 uur Ontvangst en netwerken bij LIEMÈS te Utrecht
  • 14.30 uur Aftrap en programma The Future of Sales

- De geschiedenis van sales 
- Wat is verkopen? 
- De rol van AI en VR 

  • 15.20 uur Workshops in rondes van 35 minuten, ronde I 

- Proactieve sales, jij bent de toekomst!
- Generatieverschillen 
- Sales in your pocket

  • 16.00 uur Workshops in rondes van 35 minuten, ronde II 

- Proactieve sales, jij bent de toekomst!
- Generatieverschillen 
- Sales in your pocket

  • 16.40 uur Samenvatting ‘Het verschil, dat maak jij!
  • 17.00 uur Een borreltje! 

Meld jezelf en jouw favoriete salescollega aan voor het gratis Inspiratie-event ‘The Future of Sales’. Schrijf je nu in via het formulier onderaan deze pagina en ontvang alle updates over het event.

Als proactieve salesploeg het verschil maken

Kun je niet wachten? Algemeen directeur Joost Riphagen van DOOR Training & Coaching en commercieel directeur Bernard-Paul Hakkenberg van AFAS lanceerden het boek 'Proactieve Sales' tijdens één van de eerdere edities van het event. Het boek is het resultaat van een jarenlange samenwerking en helpt je als salesmanager én salesprofessional te gaan van reactief naar proactief. Het één is niet beter dan het ander. Daarom worden beide werelden beschreven in dit praktische boek. Download het e-book 'Proactieve Sales' hier!

Nieuwsgierig? Meld je gratis aan!

Aanmelden
Download het e-book 'Proactieve Sales'; een samenwerking van Joost Riphagen en Bernard-Paul Hakkenberg.

Terugblik: Online Inspiratie-event The Future of Sales

Voor alles is een eerste keer. Een offline event omzetten naar een online event, dat is wat DOOR Training & Coaching besloot te doen tijdens de coronacrisis. Dit online inspiratie-event is sinds de oprichting in 1981 ons meest efficiënte live event met meer dan 90 deelnemers tegen de laagste kosten. Het is maar hoe je naar zaken kijkt 😉.
DOOR-trainer en presentator Joost van der Weijden nam je mee in zijn verhaal om jouw blik op de ontwikkelingen in het salesvak te verruimen.
Wat een inspiratie van futuroloog Mike van Rijswijk, commercieel directeur Bernard-Paul Hakkenberg van AFAS Software, DOOR-trainer Bob van den Heuvel en DOOR-trainer Joost van der Weijden. Mooi om dit samen te kunnen doen in deze tijden!
Aansluitend werden alle deelnemers uitgenodigd om een halfuur deel te nemen in een intiemere online setting voor de FOS-talk, waarbij FOS staat voor Future of Sales. Alle DOOR-trainers zaten klaar in diverse digitale kamers om je persoonlijk welkom te heten en het gesprek met collega deelnemers te faciliteren. Heerlijk interactief dus!

Terugkijken

Wil jij het Online Inspiratie-event terugkijken en een voorproefje voor 10 oktober? Dat kan! Klik op onderstaande video en laat je inspireren.

Aftermovie 2019

Benieuwd naar de Future of Sales editie 2019? Check hier de aftermovie! Bedrijven als AFAS, Rivièra​ Maison en Koninklijke Gazelle waren hierbij te gast.