Bewerk interesses
Keuze opslaan

Trainer & Managing director

Joost Riphagen

Dit is Joost. Joost is vader, echtgenoot, leider en trainer. Als ‘managing director’ is Joost verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van DOOR. Uit passie voor het vak traint Joost zelf ook nog een aantal groepen per jaar. Joost is daarnaast voorzitter van het goede doel Stichting Hartekind.

Education is the most powerful weapon you can use to change the world.

Over Joost

Joost is ondernemer en algemeen directeur van DOOR Training & Coaching. Het grootste gedeelte van zijn tijd besteedt Joost aan het door ontwikkelen van klanten, de DOOR organisatie en de DOOR’s. Daarnaast maakt Joost één dag in de week vrij om zelf opdrachten uit te voeren (en dat vindt hij ook wel heel leuk). Zijn focus ligt daarbij op de financiële dienstverlening. Naast zijn rol als directeur, is Joost voorzitter van Stichting Hartekind. Hij zet daar zijn vaardigheden als ondernemer in om kinderen met een hartafwijking een betere toekomst te bieden.

Joost zijn karaktereigenschappen

  • Ondernemer
  • Bevlogen
  • Enthousiast
  • Gestructureerd
  • Ambitieus

Joost zijn trainingen

Joost is een zeer ervaren DOOR trainer. Hij is op zijn sterkst bij organisaties in de dienstverlening. Je ziet hieronder verschillende trainingen, waar Joost op zijn sterkst is!