Trainer & Presentator

Joost van der Weijden

Dit is Joost. Joost houdt van water en wind. Hij ontspant tijdens het kite- en windsurfen. Joost brengt een frisse of wervelende ‘wind’ in jouw organisatie en maakt de meest uitdagende situaties zo vloeibaar als water. Grote groepen mensen helpen, enthousiasmeren en bewegen zit in zijn DNA.

Als klanten je hobby zijn, ben je nooit op zoek naar klanten!

Over Joost

Joost is een ervaren trainer en presentator. Joost helpt organisaties aan betere commerciële resultaten voor de lange termijn. Joost is op zijn sterkst in de ‘Handel & Industrie’ en waar het gaat om het inspireren en bewegen van teams en organisaties. Joost is een kei in het ontwikkelen van resultaatgerichte programma’s op maat. Joost legt de lat graag hoog. Samen met een team van DOOR’s helpt hij ambities waar te maken. Joost is veel gevraagd spreker via Sprekershuys: www.sprekershuys.nl. Zijn meest geroemde presentatie? The Future of Sales!

Joost zijn karaktereigenschappen

  • Bevlogen
  • Tikkeltje eigenwijs
  • Ambitieus
  • Gestructureerd
  • Doorduwer
We hebben Joost een aantal jaar geleden voor het eerst ingehuurd als presentator op onze Expo in het AZ-stadion. Het leiden van ons belangrijkste klanten evenement heeft Joost super ingevuld. Hij heeft ons en onze klanten inspirerend meegenomen naar onze gezamenlijke toekomst. Van daar uit is een hechte samenwerking gegroeid. Joost helpt bij het ontwikkelen van ons snelgroeiende accountmanagement en operationeel management. Naar een niveau waar we vol vertrouwen mee de toekomst in kunnen.
Commercieel directeur Fource Automotive
Theo van der Linden
Commercieel directeur Fource Automotive
Joost is een performer pur sang. Met zijn aanstekelijke energie zet hij mensen aan tot denken en actie. Maar dat altijd gebaseerd op inhoud en kennis. Het gevolg is dat klanten hem zeer hoog hebben zitten omdat hij resultaten boekt. Voor zijn collega’s is hij de coach die ze beter maakt. Een cadeautje voor iedereen.
Max Dwinger
DOOR trainer & coach
Joost wist een erg inspirerend verhaal te houden! Volgens mij spreek ik niet alleen namens mezelf, als ik zeg dat we positief verrast waren van de inhoud!
GGD Investments
Lisanne van de Heg
GGD Investments

Joost zijn trainingen

Joost is een zeer ervaren DOOR trainer. Hij is het meest op zijn plek bij grote programma's die een op maat gemaakte aanpak vragen. Klik hieronder om naar een aantal programma's door klikken.