Artikel

Management Event in teken van groei

Op donderdag 14 november wordt het Management Event gehouden in het Thialf in Heerenveen. Het thema GROEI! staat centraal op deze impactvolle dag.

Auteur: Bob van den Heuvel

Datum: 01.10.2019

Groeitoppers

Op het Management Event neem je een kijkje achter de schermen van diverse groeitoppers die vertellen over successen rond groei in het bedrijfsleven.

Dat wat je niet ziet
Over de ontelbare momenten die je niet ziet en die ongelofelijk veel betekenen voor het eindresultaat. Groeien gaat gepaard met vallen en opstaan. Tijdens het Management Event nemen diverse sprekers uit het bedrijfsleven en de sportwereld je mee in het thema groei. Shorttracker Yara van Kerkhof vertelt over haar sportcarrière. Het zijn de hobbels op de weg die je nog harder laten vechten om uiteindelijk je doel te behalen. Zij vertelt haar verhaal onder de noemer ‘Dat wat je niet ziet’, maar wat je wel uitdaagt om te groeien.

In iedere stad een fiets met blauwe band
In iedere stad, in ieder fietsenrek een fiets met een blauwe band. Dat is het dappere doel dat de oprichters van Swapfiets zichzelf stelden. Een Swapfiets, te herkennen aan de iconische blauwe band, is het product van een startup die een bijzondere groeisprint maakte. Daarvoor werd Swapfiets onder andere genomineerd voor ‘Dutch Startup of the Year’. Coen Dieckman, hoofd retail en innovation bij Swapfiets, vertelt over de frisse, soms ijskoude fietswind die je als manager ervaart tijdens de groeispurt van een startup. Dit innovatieve bedrijf heeft anno 2019 1350 medewerkers.

Growth hacking als groei-instrument
Chris Out is een groei-expert die anderen leert hoe ze growth hacking kunnen gebruiken om maximale groei te bereiken in een organisatie. Chris heeft in 2014 de eerste Growth Hacking Agency in Nederland opgericht onder de naam Rockboost. Volgens Chris denken veel mensen dat groei moeilijk is, maar hij beweert dat het goud voor je neus ligt.

Jouw praktijk
Na diverse inspirerende sprekers helpt Joost van der Weijden, spreker bij Sprekerhuys en collega bij DOOR, je om het geleerde om te zetten in concrete acties. Wat betekent GROEI voor jou?

Interactief
Tussen de verschillende sprekers door is Bob van den Heuvel er om je aan het werk te zetten of om je uit de brand te helpen als je vragen hebt. Dat doet hij met een brede glimlach, vol humor en aanstekelijk ambitieus. Deelnemen aan het Management Event is net als een shorttrackwedstrijd. Elke ronde word je uitgedaagd het maximale uit jezelf te halen. Kom naar het Management Event en laat je uitdagen!

Kijk hier voor meer informatie over het Management Event: https://www.door.nl/events/management-event-2019/

*Dit event is exclusief voor relaties. Meld je aan via het e-mailadres op de contactpagina.