Hoe bereik je groei en hoe houd je dit vast?

Op donderdag 14 november wordt het DOOR Management Event gehouden op een sportieve locatie: Thialf in Heerenveen. Kom ook naar dit inspirerende evenement waar groei centraal staat. Groei van jezelf als mens, maar ook groei in de breedste zin van het woord. Groei van je bedrijf, van je onderneming.

Prijs:Op uitnodiging

Datum: 14.11.2019

Dé ijstempel van Nederland: Thialf

Op donderdag 14 november wordt het DOOR Management Event gehouden op een sportieve locatie: Thialf in Heerenveen. Kom ook naar dit inspirerende evenement waar groei centraal staat. Groei van jezelf als mens, maar ook groei in de breedste zin van het woord. Groei van je bedrijf, van je onderneming. Hoe bereik je groei en hoe houd je dit vast? Dit evenement wordt speciaal georganiseerd voor DOOR-relaties en deelname is exclusief op basis van uitnodiging.

Inspirerende presentaties

Bij binnenkomst in het Thialf-stadion krijgt u een fantastische surprise. Hierna volgen er inspirerende presentaties met onder andere DOOR-trainer Joost van der Weijden over Leiden in groei. DOOR-trainer Bob van den Heuvel is de dagvoorzitter van het Management Event.

Special guests

Shorttrackers Yara van de Kerkhof en Avalon Aardoom zijn ook aanwezig om hun verhaal over persoonlijke groei te vertellen samen met bondscoach Jeroen Otter. In 2018 won Yara de zilveren medaille shorttrack op de Olympische Spelen in Pyeongchang. Avalon werd tweede op het Nederlands Kampioenschap. Twee sportieve kanjers en hun persoonlijke verhaal over sporten met een hartafwijking. Vallen en opstaan. En uiteindelijk grote groei bereiken!

Praktische informatie

  • Locatie: Thialf, Adres: Pim Mullierlaan 1 in Heerenveen (https://thialf.nl/).
  • Tijd: 15.00 uur inloop, 15.30 uur start van het evenement. Om 17.30 uur start het eten en de dag wordt afgesloten om 19.30 uur, zodat je na de files weer naar huis kan.
  • Zelf het legendarische Thialf-ijs betreden? Neem je schaatsen mee. Handschoenen zijn op Thialf verplicht.
  • Dit event is exclusief voor relaties. Meld je aan via het e-mailadres op de contactpagina.
  • Bij aanmelding ga je akkoord met de privacy-voorwaarden van DOOR. Dit houdt in dat er tijdens het Event foto’s en video’s worden gemaakt die gebruikt worden in de communicatie van DOOR.

Wil jij hierbij zijn?

Neem dan contact op met het DOOR-supportteam via de contactpagina. Dit event is exclusief voor relaties.

Contact opnemen