GROEI! op het Management Event

Op donderdag 14 november wordt het DOOR Management Event gehouden op een sportieve locatie: Thialf in Heerenveen. Het thema GROEI! staat centraal op deze impactvolle dag.

Prijs:Op uitnodiging

Datum: 14.11.2019

Groei gaat gepaard met vallen en opstaan

Over de ontelbare momenten die je niet ziet en die ongelofelijk veel betekenen voor het eindresultaat. Groeien gaat gepaard met vallen en opstaan. Op het Management Event neem je een kijkje achter de schermen van diverse groeitoppers die vertellen over successen rond groei in het bedrijfsleven. 

Diverse groeitoppers 

Tijdens het Management Event zijn er inspirerende presentaties van toppers:

  • Jeroen Otter, bondscoach van het Nederlands shorttrackteam over 'Hoe je groei leidt' 
  • Coen Dieckman, hoofd retail en innovation bij Swapfiets over de startup die een bijzondere groeisprint maakte
  • Chris Out van Rockboost vertelt over growth hacking als groei-instrument
  • DOOR-trainer Joost van der Weijden leert je om het geleerde om te zetten in concrete acties. Wat betekent groei voor jou?
  • Tussen de verschillende sprekers door is DOOR-trainer Bob van den Heuvel er om je uit de brand te helpen als je vragen hebt.

'Dat wat je niet ziet, maar je wel uitdaagt om te groeien'

Shorttrackers Yara van Kerkhof en Avalon Aardoom zijn aanwezig om hun verhaal over persoonlijke groei te vertellen. In 2018 won Yara de zilveren medaille shorttrack op de Olympische Spelen in Pyeongchang. Avalon werd tweede op het Nederlands Kampioenschap. Twee sportieve kanjers en hun persoonlijke verhaal over sporten met een hartafwijking. Het zijn de hobbels op de weg die je nog harder laten vechten om uiteindelijk je doel te behalen. Yara vertelt haar verhaal onder de noemer ‘Dat wat je niet ziet’, maar wat je wel uitdaagt om te groeien. 

Praktische informatie

  • Locatie: Thialf, Adres: Pim Mullierlaan 1 in Heerenveen (https://thialf.nl/).
  • Tijd: 15.00 uur inloop, 15.30 uur start van het evenement. Na de sprekers gaan we samen eten. De dag wordt afgesloten om 19.30 uur, zodat je na de files weer naar huis kan.
  • Zelf het legendarische Thialf-ijs betreden? Neem je schaatsen mee. Handschoenen zijn op Thialf verplicht.
  • Dit event is exclusief voor relaties. Meld je aan via het e-mailadres op de contactpagina.
  • Bij aanmelding ga je akkoord met de privacy-voorwaarden van DOOR. Dit houdt in dat er tijdens het event foto’s en video’s worden gemaakt die gebruikt worden in de communicatie van DOOR.

Wil jij hierbij zijn?

Neem dan contact op met het DOOR-supportteam via de contactpagina. Dit event is exclusief voor relaties.

Contact opnemen