Artikel

,,Rondlopen met een camera was niet zo mijn ding”

Afgelopen weekend stond shorttracktalent Yara van Kerkhof paginagroot in het AD. In dit krantenartikel vertelt Yara over de vlogs die ze maakt voor DOOR en Stichting Hartekind, de stichting waarvoor ze ambassadrice is. Heb jij het artikel al gelezen? Scrol snel verder!

Datum: 20.09.2021

Yara en haar reis naar de top!

Yara verrast ons regelmatig met een vlog waarin ze ons meeneemt in haar reis naar goud in 2022. Een reis vol doorzettingsvermogen, humor en letterlijke en figuurlijke pieken en dalen. Dat alles om hopelijk naar huis te gaan met die gouden plak! Hierover vertelt ze onder andere in het Algemeen Dagblad:

 ,,Rondlopen met een camera was niet zo mijn ding”, bekent de 31-jarige shorttrackster. Inmiddels is de Zoetermeerse  helemaal overstag. Sinds kort maakt ze vlogs, waarbij ze zich namens Stichting Hartekind inzet voor kinderen met hartproblemen. ,,Ik doe dat in samenwerking met DOOR Training & Coaching in ieder geval tot en met de Olympische Winterspelen in 2022 in Beijing. Ik kwam met Joost Riphagen, een directeur van Stichting Hartekind, in contact. Hij benaderde mij voor dit idee vanwege mijn eigen medische geschiedenis en mijn leven als topsporter. En ik ben ambassadrice voor zijn stichting.”

Lees snel het volledige online artikel hier. Gegarandeerd meer dan genoeg inspiratie en motivatie om zelf ook alles eruit te halen wat erin zit als het gaat om jouw eigen ontwikkeling.

Bekijk hier alle vlogs van Yara en volg haar reis naar de top!