Artikel

DOOR & Yara: op naar de top

DOOR helpt ambities te realiseren! Niet alleen van klanten; maar ook van goed doel Stichting Hartekind. Zo steunt DOOR Hartekind en top shorttrackster Yara van Kerkhof, geboren met een hartafwijking, in haar reis naar de spelen! In haar vlogs neemt Yara ons mee in haar leven. Kijk je mee?

Datum: 20.08.2021

Iedere dag beter doen

DOOR heeft als één van haar kernwaarden ‘Iedere dag beter doen’. Dit gaat over het helpen van klanten om het iedere dag net iets beter te doen. En over ‘beter doen’ voor mens en maatschappij. Daarom is DOOR een vaste hartevriend van Stichting Hartekind. Stichting Hartekind zet zich met hart en ziel in voor het vergroten van de overlevingskansen van hartekinderen en het verbeteren van kwaliteit van leven. De stichting financiert levensbelangrijk onderzoek, organiseert en ondersteunt evenementen en initiatieven voor dit doel en geeft voorlichting aan ouders. Zo werken ze sámen met jou aan een wereld waarin hartekinderen onbezorgd kind kunnen zijn!

Eén van de boegbeelden van Stichting Hartekind is Yara van Kerkhof. Op haar zevende geopereerd aan een aangeboren hartafwijking en inmiddels groot shorttrack kampioen. Dit jaar is Yara bezig aan haar voorbereidingen voor de spelen in 2022. Door de perfecte combinatie van Hartekind, de ontzettende aanstekelijke persoonlijkheid van Yara en de drive van DOOR om ambities te realiseren, gaan Yara en DOOR het komende jaar een samenwerking aan. Nieuwsgierig? Start dan snel de video hieronder! 

De reis van Yara op camera

Yara gaat ons regelmatig verrassen met een vlog waarin ze ons meeneemt in haar reis naar goud in 2022. Een reis vol doorzettingsvermogen, humor en letterlijke en figuurlijke pieken en dalen. Dat alles om hopelijk naar huis te gaan met die gouden plak! Gegarandeerd meer dan genoeg inspiratie en motivatie om zelf ook alles eruit te halen wat erin zit als het gaat om jouw eigen ontwikkeling; kijken dus...

Bekijk hier alle vlogs van Yara en volg haar reis naar de top!