Blog

DOOR Yara. Kijk je mee?

Yara van Kerkhof verrast ons met vlogs waarin ze ons meeneemt in haar reis naar goud in 2022. Een reis vol doorzettingsvermogen, humor en pieken en dalen. Gegarandeerd genoeg inspiratie én motivatie om zelf ook alles eruit te halen wat erin zit als het gaat om jouw eigen ontwikkeling; kijken dus!

Datum: 20.08.2021

Voordat je op play drukt :-)

DOOR helpt ambities te realiseren! Niet alleen van klanten; maar ook van goed doel Stichting Hartekind. Zo steunt DOOR Hartekind en top shorttrackster Yara van Kerkhof, geboren met een hartafwijking, in haar reis naar de spelen van 2022. In deze vlogs neemt Yara ons mee in haar leven. Lees hier meer over Yara en Stichting Hartekind.

Kijk je mee? Scroll snel verder!

Vlog 3 - Krachttraining in Courmayeur

In DOOR Yara - Vlog 3 neemt shorttracktalent Yara van Kerkhof je mee naar de fysio. Even een check-up! Direct door naar Courmayeur waarbij Yara op de fiets springt en aan de slag gaat op de schaatsbaan. Vergeet niet te abonneren!

DOOR Yara vlog 3

Vlog 2 - Even een weekje zon!

In deze vlog neemt Yara je mee op haar vakantie door Italië. Een bootje huren, verse vis eten... heerlijk om zo te ontspannen. Bij thuiskomst kreeg Yara een onverwachte dopingcontrole. Benieuwd hoe zoiets in z'n werk gaat? Binnenkort vlog 3 online!

Vergeet je niet te abonneren? Een duimpje omhoog zou ook leuk zijn. Veel kijkplezier en tot de volgende keer!

Yara Vlog 2

Vlog 1 - Als een speer door Italië

In deze vlog neemt Yara je mee op de fiets door Hollands landschap, laat ze zien hoe ze traint met gebroken ribben (!!) én gaat ze als een speer in Italië! Nieuwsgierig?

Vergeet niet te abonneren! Binnenkort een nieuwe, inspirerende vlog online :-).

Yara van Kerkhof - Vlog 1