Artikel

Verlenging NRTO-keurmerk

Goed nieuws! DOOR ontvangt opnieuw verlenging van het NRTO-keurmerk. Het NRTO-keurmerk is een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingenmarkt. Hier zijn we enorm trots op.

Datum: 17.11.2021

NRTO

NRTO is een onafhankelijke, externe certificerende instelling en heeft tijdens een audit vastgesteld dat DOOR nog steeds voldoet aan de kwaliteitseisen van het NRTO-keurmerk.

Het NRTO-keurmerk is een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingenmarkt. Hiermee kan DOOR Training & Coaching aantonen nog steeds te voldoen aan hoge eisen voor transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel.​ 

Joost Riphagen, Directeur DOOR Training & Coaching:

“Deze certificering door de NRTO laat opnieuw zien dat DOOR altijd streeft naar de beste kwaliteit van onze dienstverlening. DOOR is een aanstekelijk ambitieus trainingsbureau en dat is te zien aan dit resultaat. Daar mag het team enorm trots op zijn!”

Keurmerk geeft zekerheid 

Private opleidingsbureaus, onderwijsinstellingen en exameninstituten hebben bieden een breed en divers aanbod. Het NRTO-keurmerk fungeert in de opleidingenmarkt als een teken van kwaliteit en professionaliteit. Het geeft consumenten en bedrijven zekerheid bij de keuze voor een opleidingsinstituut, trainingsbureau, EVC-aanbieder of examenaanbieder.

Wil je meer lezen over het keurmerk? Klik dan hier. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.