Artikel

Een terugblik naar 2020

Wat een jaar! We delen graag een aantal van onze hoogtepunten.

Auteur: Joost Riphagen

Datum: 21.12.2020

Mooie momenten

Afgelopen jaar was een bijzonder jaar. Dat het coronavirus een grote impact heeft gehad op 2020 is een feit. De komende feestdagen zullen dan ook anders verlopen dan we gewend zijn. 'Stay safe, stay home' is de belangrijkste boodschap deze feestdagen.

DOOR kijkt, ondanks de bizarre situatie, terug op een mooi en succesvol jaar. Een jaar waarin DOOR specialist werd in online werken en waarin meer online programma’s hebben geleid tot het waarmaken van ambities van klanten. Ook was dit het jaar waarin nieuwe collega’s zich hebben aangesloten bij de DOOR-club. Een mooie start van Edwin, Sander, Manon en Annemarie die hun collega’s vooral kennen via een beeldscherm. Heel knap hoe zij écht lid zijn geworden van het team! Naast het warme welkom voor nieuwe collega’s was 2020 ook het jaar waarin collega Ron Honsbeek is toegetreden als aandeelhouder. Een mooie stap waar wij erg trots op zijn!

Events waren er minder dan vorig jaar, al was de online editie van ‘The Future of Sales’ er een voor in de boeken. Op de hoogte blijven van de (hopelijk) live editie in 2021? Dat kan! De laatste dagen van dit jaar zijn aangebroken en we wensen jullie allemaal hele fijne feestdagen toe! Tot in 2021!