Trainer & Coach

Ron Honsbeek

Dit is Ron! Ron is enthousiast, no-nonsense en authentiek. Zijn kracht zit hem in het verbinden van mensen. Hij zet zich op een betrokken en energieke wijze in voor mensen en organisaties. Als Ron niet werkt zit hij graag op het water. Een echte familieman; Ron geniet van zijn gezin en vrienden.

Weerstand bestaat niet. Wrijving geeft altijd glans!

Over Ron

Ron heeft jarenlang zelf succesvol in het nationale en internationale bedrijfsleven als accountmanager, salesmanager en salesdirecteur in de klei gestaan. Zijn ervaring heeft hij met name opgedaan in de modebranche en als vrijwilliger bij Make-a-Wish Nederland, een organisatie die zich inzet voor kinderen met een levensbedreigende ziekte. Vanuit deze ervaring helpt hij ondernemers en medewerkers, klanten te verrassen en onderlinge loyaliteit te creëren.

Hij zet graag zijn brede kennis en ervaring in om de theorie op een uitdagende en inspirerende wijze te verbinden met jouw praktijk. Ron is klant- en resultaatgericht en in staat de ambities van jouw medewerkers waar te maken. Wanneer Ron voor een groep mensen staat, krijgt hij iedereen mee. In zijn coaching helpt hij mensen te groeien!

Ron’s karaktereigenschappen:

  • Loyaal
  • Mensen mens
  • Leider
  • Retailer
  • Positief
  • Enthousiast

 

Ron stelt zich aan je voor

Nou Ron, wat hebben wij het met jou getroffen zeg! Je bent een leuke, enthousiaste en welbespraakte kerel. Ik heb echt mede door jou een super leuke dag gehad!
Andre de Geus
Fa Stokvis Content
Een gepassioneerd ondernemer. Een echt ‘mensen mens’. Met zijn charme krijgt Ron het onmogelijke gedaan. Hij gaat voor resultaat. Voor klanten. Voor Stichting ‘Make a Wish’. Geweldig om met Ron te werken. Een inspirator!
Joost van der Weijden
DOOR trainer & coach

Ron zijn trainingen

Ron is een zeer ervaren DOOR trainer. Hij is op zijn sterkst bij organisaties in de retail branche. Je ziet hieronder verschillende trainingen, waar Ron op zijn sterkst is!