Future of Sales

Dit event wordt vanwege corona verplaatst naar een ander moment. Schrijf je in en blijf op de hoogte van alle updates. Tot binnenkort!

Prijs:The Future of Sales

Datum: 07.10.2021

Duik in alle salestrends van dit moment!

Sales is wellicht belangrijker voor jouw organisatie dan ooit tevoren. Maar volle bak gaan 'verkopen' voelt in deze tijd ongepast. Jouw klanten vragen veel meer om hulp, steun, meedenken en oplossingsgerichtheid waardoor zij verder kunnen. Door de coronacrisis kon het in eerste instantie geplande offline event The Future of Sales 'live' niet door gaan. In plaats van The Future of Sales te cancellen nam DOOR het initiatief om op 23 april 2020 online door te gaan met het Online Inspiratie-event The Future of Sales. En wat was het een succes!

Binnenkort organiseert DOOR alsnog het offline event live in het AFAS Stadion te Alkmaar samen met DOOR-trainer Joost van der Weijden. Vergeet jezelf en jouw favoriete salescollega daarom niet aan te melden voor de gratis ‘Future of Sales’. Schrijf je nu in via het formulier onderaan deze pagina en ontvang alle updates over het event.

Als proactieve salesploeg het verschil maken

Kun je niet wachten? Algemeen directeur Joost Riphagen van DOOR Training & Coaching en commercieel directeur Bernard-Paul Hakkenberg van AFAS lanceerden het boek 'Proactieve Sales'. Dit boek is het resultaat van een jarenlange samenwerking en helpt je als salesmanager én salesprofessional te gaan van reactief naar proactief. Het één is niet beter dan het ander. Daarom worden beide werelden beschreven in dit praktische boek. Download het e-book 'Proactieve Sales' hier!

Download het e-book 'Proactieve Sales'; een samenwerking van Joost Riphagen en Bernard-Paul Hakkenberg.

Terugblik: Online Inspiratie-event Future of Sales

Voor alles is een eerste keer. Een offline event omzetten naar een online event, dat is wat DOOR Training & Coaching besloot te doen tijdens de coronacrisis. Dit online inspiratie-event is sinds de oprichting in 1981 ons meest efficiënte live event met meer dan 90 deelnemers tegen de laagste kosten. Het is maar hoe je naar zaken kijkt 😉.
DOOR-trainer en presentator Joost van der Weijden nam je mee in zijn verhaal om jouw blik op de ontwikkelingen in het salesvak te verruimen.
Wat een inspiratie van futuroloog Mike van Rijswijk, commercieel directeur Bernard-Paul Hakkenberg van AFAS Software, DOOR-trainer Bob van den Heuvel en DOOR-trainer Joost van der Weijden. Mooi om dit samen te kunnen doen in deze tijden!
Aansluitend werden alle deelnemers uitgenodigd om een halfuur deel te nemen in een intiemere online setting voor de FOS-talk, waarbij FOS staat voor Future of Sales. Alle DOOR-trainers zaten klaar in diverse digitale kamers om je persoonlijk welkom te heten en het gesprek met collega deelnemers te faciliteren. Heerlijk interactief dus!

Terugkijken

Wil jij het Online Inspiratie-event terugkijken en een voorproefje voor 7 oktober? Dat kan! Klik op onderstaande video en laat je inspireren.

Aftermovie 2019

Benieuwd naar de Future of Sales editie 2019? Check hier de aftermovie! Bedrijven als AFAS, Rivièra​ Maison en Koninklijke Gazelle waren hierbij te gast.