Future of Sales

Het gratis sales event, dat we niet aan je hoeven te verkopen.

Prijs:Gratis

Datum: 30.10.2019

Duik in alle salestrends van dit moment!

Het salesvak ontwikkelt zich razend snel. Achterblijven is dus geen optie! DOOR organiseert daarom speciaal het event Future of sales. Duik samen met collega's uit de sales in thema’s als data, digitalisering, co-creatie en meer. Ontdek hoe je samen met je team slim op al deze ontwikkelingen in kunt spelen. Maak in een middag je salesteam futureproof! 

Wat kun je verwachten? 
Jij verdiept je in: 

  • De klant of de medewerker op één? Dat is het dilemma! 
  • Communiceren met generatie x, y en z. Een totaal andere aanpak is hiervoor nodig  
  • Sales is steeds minder buiten 
  • Digitalisering en de invloed daarvan op sales
  • Hoe ga jij om met al deze veranderingen?

Je ontdekt samen met DOOR-trainer Joost van der Weijden hoe je hier handig op in kan spelen met jouw verkoopteam.

Special guest: Bernard-Paul Hakkenberg, commercieel directeur van AFAS Software. Bernard-Paul deelt zijn ervaringen en inzichten als salesleider van één van de meest succesvolle ondernemingen van Nederland. Schrijf je direct kosteloos in. Vol = vol!

Als gast ontvang je ook nog eens gratis het DOOR boek ‘Proactieve sales’ van Bernard-Paul Hakkenberg en Joost Riphagen. Dat voelde niet aan als verkopen toch?

Park Vliegbasis Soesterberg

De locatie van Future of Sales mogen wij jou verklappen. We komen samen in de hangar op Park Vliegbasis Soesterberg! Jij krijgt een kijk je achter de schermen van de oudste vliegbasis die Nederland rijk is. De eigenaar; Utrechts landschap, biedt jou een fietstocht aan waardoor je onder andere langs de start- en landingsbaan komt. 

Praktische informatie

  • Adres: Hertenlaan, Den Dolder. Vanaf de provinciale weg tussen Zeist en Den Dolder rijd je de Hertenlaan op. Na ca. 400 meter kom je bij het hek van Entree 4 van de vliegbasis. Hierna kun je de borden van het Utrechts Landschap volgen naar het parkeerterrein. Voer Hertenlaan in zonder huisnummer; dit werkt namelijk niet goed op verschillende navigatiesystemen.
  • Tijd: Inloop voor de fietstocht is om 13.30 uur en we vertrekken om 14.00 uur vanaf de hangar. Voor iedereen die niet bij de fietstocht kan zijn; je wordt om 15.00 uur ontvangen. Daarna start het programma van Future of Sales om 15.30 uur. Om 17.30 uur begint een gezellige borrel. 
Ik ga akkoord met het ontvangen van nieuws en updates. Naast jouw inschrijving of aanmelding zouden we het erg leuk vinden om je te informeren over andere interessante nieuwtjes binnen het vakgebied via nieuwsbrieven of speciale aanbiedingen. Bekijk hiervoor onze privacy policy.