Future of Sales

Het gratis sales event, dat we niet aan je hoeven te verkopen.

Prijs: Gratis

Datum: 30.10.2019

Duik in alle sales trends van dit moment!

Het sales vak ontwikkelt zich razend snel. Achterblijven is dus geen optie! DOOR organiseert daarom speciaal het event ‘Future of sales’. Duik samen met andere sales leiders in thema’s als data, digitalisering, co-creatie en meer. Ontdek hoe je er samen met je team slim op in kunt spelen tijdens de verschillende lezingen en workshops. Maak in een middag je sales team volledig toekomstbestendig.

Special guest: Bernard-Paul Hakkenberg, commercieel directeur van AFAS Software. Bernard-Paul deelt zijn ervaringen en inzichten als sales leider van één van de meest succesvolle ondernemingen van Nederland. Schrijf je direct kosteloos in. Vol = vol!

Als gast ontvang je ook nog eens gratis het DOOR boek ‘Pro-actieve sales’ van Bernard-Paul Hakkenberg en Joost Riphagen. Dat voelde niet aan als verkopen toch?

Praktische informatie
Locatie
; dat blijft nog even een verrassing!
Tijd; van 15.00 uur tot 19.00 uur (precies om de files heen. Moeiteloos te verkopen aan de rest van je team ;))

Ik ga akkoord met het ontvangen van nieuws en updates. Naast jouw inschrijving of aanmelding zouden we het erg leuk vinden om je te informeren over andere interessante nieuwtjes binnen het vakgebied via nieuwsbrieven of speciale aanbiedingen. Bekijk hiervoor onze privacy policy.