Directie Event naar het WK Shorttrack

Bij DOOR Training & Coaching geloven we in het belang van relaties, topprestaties en aandacht voor elkaar. Het Directie Event was een groot succes dat op 15 maart plaatsvond. Hierbij werd de adrenaline van het WK shorttrack in Rotterdam gecombineerd met de warmte van betekenisvolle relaties.

Prijs:Op uitnodiging

Datum: 15.03.2024

WK Shorttrack in Rotterdam Ahoy

Het Nederlandse Loterij ISU WK Shorttrack keert terug naar Nederland! Na het spectaculaire succes van het WK Shorttrack in Nederland in 2017 en ondanks de uitdagingen van covid-19, vond in 2021 toch een WK plaats, zij het zonder publiek en in Dordrecht. In 2024 krijgen de Nederlandse shorttrackers opnieuw de kans om op eigen bodem te strijden voor de wereldtitel, in de stad waar DOOR tot bloei komt. Met meer dan 30 directeuren heet DOOR het Nederlandse team op 15 maart aandacht gegeven vanuit de VIP tribune. Bekijk onderaan de pagina de foto's die zijn gemaakt!

Bekijk hieronder de speciale boodschap die Yara van Kerkhof heeft ingesproken!

Bekijk de boodschap van Yara!

Yara van Kerkhof

Een bijzondere gast die ons evenement extra speciaal maakt, is niemand minder dan Yara van Kerkhof. Deze topsportster is niet alleen een indrukwekkende shorttrackkampioen, maar ook een inspiratie voor velen. Wat Yara's verhaal nog unieker maakt, is haar vastberadenheid om uit te blinken ondanks een hartafwijking. Twee jaar geleden deelde ze haar reis met ons in een exclusieve vlog voor DOOR, waarin ze liet zien hoe doorzettingsvermogen en passie de sleutels tot succes zijn. Bekijk hier al haar indrukwekkende vlogs! De video hieronder geeft een goed beeld over de samenwerking met DOOR, Stichting Hartekind en Yara. 

Benieuwd naar Yara? Bekijk de video!

Foto's event