Salesmanagement

Het sales vak ontwikkelt zich razendsnel. Blijf voorop lopen als sales leider met de Sales Management training van DOOR. De nieuwste inzichten en bewezen technieken worden in deze sales leiderschapstraining gecombineerd.

De sales management training van DOOR combineert de nieuwste salesmanagement inzichten met bewezen methodieken. Met deze praktijk- en resultaatgerichte salesmanagement opleiding word je klaargestoomd als de verkoop leider van de toekomst. Onderwerpen als sales funnel management, social selling, salescoaching en het leiden van data driven sales vormen een vast onderdeel van het programma. Het programma bestaat uit een combinatie van online begeleiding, offline training en coaching door jouw DOOR professional. Daarnaast ontvang jij toegang tot jouw persoonlijke portal www.my.dooracademy.nl.

Na afloop van het programma 'Salesmanagement' ben jij in staat om:

 • De nieuwste en de bewezen sales management technieken toe te passen
 • Jouw sales team te leiden naar betere resultaten
 • Als een echte sales coach op te treden
 • Jouw sales organisatie door te ontwikkelen naar een 'High performing salesteam'
 • Data driven sales in jouw salesorganisatie door te voeren

Een sales management training van DOOR is altijd op maat en een persoonlijke 'reis'. Daarom wordt bij deze verkoop leiderschapstraining gestart met een persoonlijk intakegesprek. Het betekent dat jouw DOOR trainer met jou en met jouw directeur een open gesprek voert. De uitkomsten worden vertaald in een sales management training voor jou op maat. Na de intake ontvang jij jouw inloggegevens voor jouw trainingsportal www.zelfdoortrainen.nl met jouw persoonlijke trainingsschema. Het programma bestaat uit zes trainingsdagen samen met maximaal vijf andere deelnemers. Zo wordt de persoonlijke aandacht maximaal gegarandeerd en leer jij optimaal van anderen. Daarnaast vinden zeven online coach bijeenkomsten plaats, om het geleerde in jouw sales management praktijk te borgen en te zorgen dat jij de sales technieken maximaal in jouw praktijk kunt toepassen. Het programma wordt afgesloten met uitreiking van de certificaten samen met jouw directeur en de andere deelnemers. Je wordt daarna onderdeel van de DOOR community en blijft continu op de hoogte van nieuwe sales inzichten!

Een intakegesprek, waarvoor is dat precies?

DOOR gelooft dat iedereen uniek is. Daarom wordt het programma afgestemd op jouw persoonlijke behoeftes en wensen. Wij geloven dat je dan gaat van een verkoopcursus naar een commerciële management training mét impact. Tijdens de intake met jou en jouw leidinggevende worden de uitgangspunten voor het programma bepaald. Deze worden samen met jou verwerkt in een persoonlijke trainingsschema dat gedurende het hele programma centraal staat.

Waarom in groepen van zes deelnemers?

Dit programma is niet zomaar een sales opleiding, maar een resultaatgericht programma van zes maanden. Jouw DOOR trainer gaat een intensief begeleidingstraject met je aan (net als met de andere vijf deelnemers). Daarnaast is het belangrijk dat er tijdens de commerciële training voldoende aandacht is voor iedereen. Daarom is de maximale groepsgrootte per trainer 6 deelnemers.

De volgende onderwerpen worden in deze training behandeld:

 1. Het salesoverleg leiden
  Jouw sales overleg is meer dan een overleg. Het is een plek waar je jouw sales inspireert om nog betere resultaten te halen.
 2. Leiderschapsstijlen
  Welke leiderschapsstijlen passen het beste bij jouw sales organisatie en hoe pas jij jouw stijl aan wat jouw sales team nodig heeft?
 3. Leiden van een data driven sales organisatie
  Data zijn de toekomst. Je leert hoe een succesvolle 'data driven sales organisatie' te leiden zonder te verzanden in bureaucratie.
 4. Sales funnel management
  Het opbouwen van een succesvolle sales funnel en deze leiden met sales funnel management is cruciaal voor een succesvolle sales organisatie.
 5. Sales coaching toepassen
  De doorgroei van sales professionals met alle veranderingen is van groot belang voor jouw organisatie. Hoe je jouw sales succesvol coacht, leer je hier.
 6. Strategisch-, tactisch en operationeel sales management
  Van hoog tot laag sales snappen en inzichten gebruiken om te sturen, helpen je om jouw sales organisatie ontspannen te leiden.
 7. Zelf trainen van het sales team
  Je bent niet alleen leider en coach, maar ook trainer van het team. Blijf jouw team continu trainen en inspireren.
 8. Succesvol meereizen met sales medewerkers
  Meereizen is voor veel sales leiders lastig. Hoe zet je deze werkvorm succesvol in en zorg je dat je resultaat door meereizen groeit?

De training 'Salesmanagement' begint een paar keer per jaar. Deze salesmanagement training neemt ongeveer 6 maanden in beslag en helpt je échte resultaten te boeken met jouw salesteam. Neem direct contact op voor de actuele startdata. 

Trainings gegevens
 • Soesterduinen
 • 6 maanden
 • Max. 6 personen
 • Prijs is afgestemd op jouw situatie Dit is inclusief alle locatiekosten, reiskosten van de DOOR trainer, jouw persoonlijke portal en een jaar lang kosteloos toegang tot de DOOR community.
 1. Wat is salesmanagement?
 2. Management, coaching & training
 3. Sales Funnel Management
 4. The future of sales
Een programma op maat gemaakt voor jouw organisatie?
DOOR - Maatwerk

Vraag meer informatie aan