Feedback

De basis van een goed team is vertrouwen. Vanuit dit vertrouwen geven teamleden positieve en opbouwende feedback. Dit feedback geven gaat niet altijd vanzelf. Leer hoe jij als leider een basis voor open en eerlijke communicatie legt en feedback geven stimuleert!

Tijdens de training 'Feedback geven en ontvangen' leer jij als leider hoe je het complimenteren en feedback geven een vast onderdeel maakt van jullie team. Onderwerpen als waarom is feedback geven van belang?, wat maakt het voor mensen lastig?, feedback ontvangen en feedback triggers komen tijdens het programma aan bod. Het programma bestaat uit online begeleiding, offline praktijktraining en coaching door jouw DOOR professional. Je ontvangt toegang tot jouw persoonlijke website www.zelfdoortrainen.nl.

Na afloop van het programma 'Feedback geven en ontvangen':

 • Begrijp jij hoe de psychologie achter feedback geven en ontvangen werkt
 • Ben jij in staat om de basis voor open en eerlijke communicatie in jouw team te leggen
 • Weet jij hoe jouw team te ontwikkelen in het geven, ontvangen en vragen van feedback
 • Ben jij in staat om het presteren in jouw team continu te verbeteren

Een training feedback geven en ontvangen van DOOR is altijd op maat en een persoonlijke 'reis'. Daarom wordt bij deze training feedback geven en ontvangen gestart met een persoonlijk intake. Het betekent dat jouw DOOR trainer een open gesprek met je voert. De uitkomsten worden vertaald in een training over het geven en ontvangen van feedback in jouw team voor jou op maat. Na de intake ontvang jij jouw inloggegevens voor jouw trainingsportal www.zelfdoortrainen.nl met jouw persoonlijke trainingsschema. Het programma bestaat uit één trainingsdag samen met maximaal vijf andere deelnemers. Zo wordt de persoonlijke aandacht maximaal gegarandeerd en leer jij optimaal van anderen. Daarnaast vinden twee online coach bijeenkomsten plaats, om het geleerde in jouw leiderschapspraktijk te borgen en te zorgen dat jij de technieken maximaal in jouw praktijk kunt toepassen. Het programma wordt afgesloten met een uitreiking van de certificaten samen met je leidinggevende en de andere deelnemers. Je wordt daarna onderdeel van de DOOR community en blijft continu op de hoogte van nieuwe leiderschapsinzichten!

Een intakegesprek, waarvoor is dat precies?

DOOR gelooft dat iedereen uniek is. Daarom wordt het programma afgestemd op jouw persoonlijke behoeftes en wensen. Wij geloven dat je dan gaat van een cursus over feedback geven en ontvangen naar een feedback training mét impact. Tijdens de intake met jou en jouw leidinggevende worden de uitgangspunten voor het programma bepaald. Deze worden samen met jou verwerkt in een persoonlijk trainingsschema dat gedurende het hele programma centraal staat.

Waarom in groepen van zes deelnemers?

Dit programma is niet zomaar een programma feedback geven en ontvangen, maar een resultaatgericht programma van één maand. Jouw DOOR trainer gaat een intensief begeleidingstraject met je aan (net als met de andere vijf deelnemers). Daarnaast is het belangrijk dat er tijdens de training voldoende aandacht is voor iedereen. Daarom is de maximale groepsgrootte per trainer 6 deelnemers.

De volgende onderwerpen komen bij de training Feedback aan bod:

 1. Waarom feedback geven en ontvangen?
  Veel mensen praten over het geven en ontvangen van feedback. Maar, werkt feedback geven en ontvangen wel? En, waarom zou het dan goed zijn voor jouw team?
 2. Hoe werkt feedback eigenlijk?
  Er zijn veel verklaringen vanuit de wetenschap waarom feedback geven en ontvangen in teams werkt (en waarom niet). Je leert waarom het wél en niet werkt.
 3. Vormen van feedback geven
  Er zijn allerlei technieken die jij als leider kunt gebruiken om het geven én ontvangen van feedback te stimuleren. Je leert deze op het juiste moment toe te passen.
 4. Feedback ontvangen & vragen
  Het ontvangen van feedback is net zo'n kunst als het juist geven. Waarom het lastig is, hoe je het best feedback kunt ontvangen én er iets mee kunt doen, komt uitgebreid aan bod.
 5. Het team stimuleren om open en eerlijk te communiceren
  Jij staat als leider voor de uitdaging om jouw team te stimuleren open en eerlijk te communiceren én iets met de feedback te doen.

Deze cursus over het geven en ontvangen van feedback begint een paar keer per jaar. Deze training 'Feedback geven en ontvangen' neemt ongeveer 1 maand in beslag en helpt je échte resultaten te boeken met jouw team. De training heeft één praktijkdag. Neem direct contact op voor de actuele startdagen. 

Trainings gegevens
 • Soesterduinen
 • 4 weken
 • Max. 6 deelnemers
 • Prijs is afgestemd op jouw situatie Dit is inclusief alle locatiekosten, reiskosten van de DOOR trainer, jouw persoonlijke portal en een jaar lang kosteloos toegang tot de DOOR community.
 1. Waarom feedback?
 2. Waarom lastig?
 3. Feedback geven en ontvangen
 4. Vertrouwen als basis
Een programma op maat gemaakt voor jouw organisatie?
DOOR - Maatwerk

Vraag meer informatie aan