‘Klantgerichtheid moet.
De klant betaalt immers uw salaris!’

Joost van der Weijden

Bij Joost van der Weijden zit het doorbreken van weerstanden in zijn genen. En daar heeft hij veel voordeel van. Want hoe leuk is het om iedere dag bij te dragen aan de successen van de prachtigste nationale en internationale organisaties? Dat bedoel ik. Dankzij zijn drang naar resultaten beleeft hij het voorrecht om keer op keer klanten successen te laten boeken. Niet eenvoudig in een producerende omgeving waarin de focus vaak ligt op processen en producten, en minder op de mensen. Alles moet kloppen.

Joost komt niet met vage trainingen aan. Zijn specialiteit: een Niet lullen maar poetsen-aanpak waarin in de hele organisatie ieder individu zijn of haar verantwoordelijkheid neemt. Samen werken we aan de (interne) klantgerichte en commerciële mentaliteit die nodig is voor de klant. U zorgt ervoor dat het ook echt gebeurt. Van Joost komt een doordachte innovatieve maatwerkaanpak met een scheutje lef, humor en wat prikkelen en plagen. Het effect: een gegarandeerd resultaat. Niet gek, toch?

Neem contact op.

 

     

 

 

Testimonial

Wilfried Van Esbroeck – Managing Director Witzenmann Benelux
‘De Witzenmann groep is wereldwijd de technologische leider bij flexibele, gebogen, gelaste en vervormde buizen voor diverse toepassingen in verschillende industrieën. Witzenmann Benelux maakt haar ambitieuze groeiplannen voor 2020 waar met de hulp van Joost en zijn DOOR® Industrie. De DOOR-aanpak, die uitblinkt in eenvoud, leidt tot meer omzet en meer winst.’