Artikel

Trainen in een echte DOOR-outfit!

Iedereen heeft een eigen manier om zowel mentaal als fysiek fit te blijven. En dat is belangrijk! Door beter in je vel te zitten, ga je uiteindelijk ook beter presteren. Natuurlijk niet zonder gepaste outfit. Vanaf nu kan ook jij zelf trainen in DOOR-sportkleding!

Auteur: Manon de Jong

Datum: 22.05.2020

Jezelf blijven uitdagen

DOOR gelooft in mensen. Wij geloven dat mensen hét verschil maken in het waarmaken van ambities. Jezelf blijven uitdagen is daarom iets wat hoog in het vaandel staat. Zowel mentaal als fysiek. DOOR-trainer Bob van den Heuvel geeft jullie het perfecte voorbeeld met zijn weektrainingen. Of je nu doet aan hardlopen, crossfit, paardrijden of boksen, er is altijd een geschikte outfit voor jou.

DOOR-sportoutfit

Bestel nu jouw eigen DOOR-sportkleding

Zie jij jezelf wel sporten in zo'n aanstekelijk ambitieuze outfit? Geef jouw bestelling door via [email protected] Bij elke bestelling doneert DOOR €10,- aan Stichting Hartekind.


Prijslijst (excl. BTW en verzendkosten)

  • DOOR T-shirt €37,-
  • DOOR Vest €79,-
  • DOOR Fietsshirt €56,-
Ik ga akkoord met het ontvangen van nieuws en updates. Naast jouw inschrijving of aanmelding zouden we het erg leuk vinden om je te informeren over andere interessante nieuwtjes binnen het vakgebied via nieuwsbrieven of speciale aanbiedingen. Bekijk hiervoor onze privacy policy.