Artikel

Sander van Ommen sluit zich aan bij DOOR®

Sander van Ommen heeft zich per 1 oktober aangesloten bij DOOR Training & Coaching als trainer en coach op het gebied van sales en ondernemerschap. Wij kunnen niet wachten om Sander aan de slag te zien en kijken uit naar een mooie samenwerking!

Datum: 05.10.2020

Sales & ondernemerschap

Sander van Ommen sluit zich officieel per 1 oktober aan bij DOOR Training & Coaching als trainer en coach op het gebied van sales en ondernemerschap. Sander heeft meer dan 20 jaar ervaring in het sales vak als accountmanager en sales manager in het optimaliseren van sales resultaten.

‘Wij zijn enorm blij met de komst van Sander in het DOOR-team. DOOR® is een aanstekelijk ambitieus trainingsbureau dat gaat voor duurzaam resultaat. Juist sales en ondernemerschap maken daar in deze tijd het verschil. Met een ervaren sales man als Sander is DOOR in staat om klanten in het MKB en Groot zakelijke segment nog beter te helpen’ aldus CEO Joost Riphagen

Sander is zijn carrière begonnen als binnendienst medewerker in de jaren ’90. Daarna heeft Sander de overstap gemaakt naar de buitendienst en is doorgegroeid tot een ervaren accountmanager en later ook sales manager. Sander heeft de meeste ervaring in de wholesale en vanuit daar het stimuleren van de commerciële resultaten bij ketens en retail ondernemingen. Deze kennis en ervaring gaat hij nu inzetten om organisaties en teams commercieel door te ontwikkelen.

‘Ik weet vanuit mijn sales ervaring als geen ander hoe het is om op top niveau te verkopen. Ik heb zelf alle stappen in het sales proces doorlopen. Vanuit mijn ervaring weet ik als geen ander hoe effectief teams commercieel door te ontwikkelen. Ik ben er ontzettend trots op en blij mee, dat ik vanaf 1 oktober mijn kennis en ervaring mag gebruiken bij DOOR’, aldus Sander.

Het persbericht downloaden kan hier.

Vragen over dit persbericht kunnen gesteld worden aan Robin van Hamersveld van DOOR Training & Coaching via het nummer 085-7731004 of via info@doortraining.nl.