Blog

Met nog meer plezier golfen!

Op vrijdag 20 september organiseert DOOR haar eerste Golf Event met golfprofessional Wouter de Vries. Hier leer je alle tips and tricks.

Auteur: Rianne Nieuwenhuize

Datum: 12.09.2019

Lach veel en geniet van het spel

Wouter heeft vooraf alvast wat tips:

  • Putten doe je met je rechterhand. Dan kun je gewoon blijven bellen met links!
  • Speel negen holes met daarna een borrel. Lach veel en geniet van het spel
  • Golf is een spel waarbij je de uitkomst niks moet interesseren. Maar waarbij je wel met honderd procent focus speelt!

Hoe kun je focus bereiken? Met gevoel

Focus is het richten van jouw aandacht op dat wat bij jou past. Visualiseer in je hoofd een mooie balvlucht die je hebt gespeeld en blijf dat zien! Voel de slag en blijf bij dat goede gevoel. Te vaak worden wij afgeleid van wat datgene wat er mis zou kunnen gaan. Dus focus je op je mooiste slag en geniet!

Klanten beter leren kennen

DOOR-trainer Bob van den Heuvel vertelt wat de aanleiding voor het Golf Event is. “Het is een geweldige kans om onze klanten op een ontspannen manier nog beter te leren kennen. Tijdens een rondje golf heb je echt even de tijd voor elkaar. En de manier waarop iemand over de baan gaat zegt ook iets over de manier waarop iemand zaken doet. En dat is een interessante combinatie”, aldus Bob.

Golfclinic

De DOOR-golfers ontmoeten je graag op golfbaan de Scherpenbergh in Lieren (vlakbij Apeldoorn). Om 12.15 uur is de ontvangst en om 12.30 uur kun je mee lunchen. Om 13.30 uur start het echte werk met de golfclinic. Om 14.00 uur begint de 18 holes. De dag wordt afgesloten met een diner om 18.00 uur. 

Let op: dit event is op uitnodiging.