Blog

Hoe is het nu met Camille?

Herken je het gevoel van een frisse start, met nieuwe collega's en nieuwe mogelijkheden die zich aandienen? Camille heeft dit ervaren toen hij hartelijk werd ontvangen bij DOOR®. Maar hoe gaat het nu, ruim twee jaar later, met hem?

Auteur: Camille Boyer

Datum: 13.05.2024

Trainer bij DOOR

Hoi Camille, laten we makkelijk beginnen. Je bent per medio 2022 aangesloten bij DOOR, hoe gaat het nu met je?
Goed, dankje😉. Ik zit inmiddels ruim twee jaar bij de club, maar het voelt nog steeds als nieuw en fris.

Hoe is het om bij DOOR aangesloten te zijn?
Fascinerend. In de positieve zin van het woord. Veel energie en creativiteit. Er heerst een geweldige drive. Enthousiaste mensen. Heel diverse werkzaamheden: van acquisitie tot programmaontwikkeling, van trainen en coachen tot relatiemanagement. Ook mooi om bij zoveel verschillende organisaties in de keuken te mogen kijken. Al met al enorm leerzaam en inspirerend.

Hoe is het om trainer te zijn?
Ja, dat maakt me wel blij. Het is fantastisch om anderen te kunnen helpen hun vaardigheden te verbeteren. En het is geweldig als je daadwerkelijk terug krijgt te horen als dat gelukt is.

Uitdagingen en trends

Welke uitdagingen kwam je tegen toen je startte bij DOOR en hoe ben je daar mee om gegaan? 
Om eerlijk te zijn, was bijna alles een uitdaging. Ik moest in het begin erg wennen aan de totaal andere cultuur dan zoals ik die gewend was. Het ondernemerschap was (en is nog steeds) iets waar ik enorm ik kan groeien. Ook met trainen en coachen kan ik nog belangrijke stappen zetten. Verder is de door mij ervaren DOOR-mindset ‘ik heb het nog nooit gedaan, dus ik zal het wel kunnen’ een geweldige eye-opener, waar ik veel van kan leren.

Wat zijn de trends qua opdrachten die je ziet in de markt?
Artificiële Intelligentie is op dit moment natuurlijk de heilige graal waar iedereen wonderen van verwacht. Wij hebben bij DOOR met onze eigen virtuele trainer Dorus een mooie tool in handen die gebruik maakt van AI. Geweldig om te zien dat zoveel relaties razend enthousiast worden van Dorus. De wijze waarop DOOR deze Avatar inzet, is echt behoorlijk trendsettend, merk ik. Wel heel belangrijk om scherp te blijven en Dorus steeds te blijven DOORontwikkelen. Want de concurrentie zit niet stil natuurlijk! Benieuwd naar Dorus? Bekijk hier de blog.

 

Bekijk hieronder de video over de nieuwe training: VR & AI training voor HR business partners

Tot slot

Wat zijn je doelen voor de toekomst?
Veel blijven leren. Plezier hebben met collega’s én met klanten. En zorgen voor voldoende omzet.

Als je een advies kon geven aan Camille van 2022, wat zou je hem dan willen meegeven? 
Stort je erin. Ga ervoor. Just do it!