Artikel

DOOR zet nieuwe strategie voor groei in

DOOR lanceert Strategie 2030 met Joost van der Weijden als CCO. Een gedurfde stap voor meer impact in training & coaching. Lees snel verder en ontdek de toekomstvisie van DOOR!

Auteur: DOOR Training & Coaching

Datum: 12.01.2024

PERSBERICHT

DOOR Training & Coaching
Marten Meesweg 8, 3068 AV Rotterdam

Directie breidt uit met Joost van der Weijden als Chief Commercial Officer (CCO)

DOOR Training & Coaching gelooft dat continue ontwikkelen een voorwaarde is voor gezonde organisaties en medewerkers. Om dit te bereiken, investeren organisaties veel in training & opleiding. DOOR ziet dat de impact van die investeringen beter kan. Anders kan. Impactvoller en ambitieuzer kan. Daarom heeft DOOR haar strategie 2030 gepresenteerd en Joost van der Weijden per 1 januari 2024 benoemt tot CCO. 

‘DOOR heeft in de afgelopen vijf jaar een prachtige groei laten zien, waarbij veel klanten zijn geholpen om ambities te realiseren. Om de impact van training & coaching in commercie en leiderschap nog verder te verhogen, is een nog verdere doorgroei van de DOOR-organisatie mogelijk! Ik ga me daar als Chief Commercial Officer (CCO) de komende jaren met veel passie en energie voor inzetten’, aldus Joost van der Weijden. De uitbreiding van de directie past in het meerjaren plan om DOOR te ontwikkelen tot een top 3 speler in de markt van training & coaching in het commerciële- en leiderschapsdomein. 

Joost Riphagen (CEO) kijkt met trots naar deze ontwikkeling. ‘Iets meer dan vijf jaar geleden mocht ik het stokje overnemen van de oprichter van DOOR®. Sinds die tijd heeft DOOR® een groei laten zien die past bij een ambitieuze club. In de afgelopen jaren heeft Joost van der Weijden zijn sporen ruimschoots verdient bij klanten. Het is te gek dat Joost nu zijn tijd vol wil besteden aan het leiden en door ontwikkelen van de DOOR organisatie. Om daarmee nog meer ambities van klanten & DOOR ondernemers te realiseren!’, aldus Joost Riphagen.

-        EINDE PERSBERICHT -

 

Foto: Joost van der Weijden (L) en Joost Riphagen (R)