Artikel

&DOOR: Succes met de Weekstart!

Met meer dan 52 weekstartoefeningen + variaties word je meegenomen in de kracht van de weekstart. Maar met het organiseren van de weekstart ben je er nog niet. Het succes zit hem in de uitvoering. Daarom nu ook als e-book vol praktische tips en inzichten! Om jouw team elke week te inspireren.

Auteur: Joost van der Weijden

Datum: 29.10.2023

Een heerlijk hulpmiddel!

Jij wilt bevlogen medewerkers. Resultaatgericht samenwerken. Ambities realiseren. Impact maken. En je wilt de beste leider zijn voor jouw team. Maar jij weet ook, niets gaat vanzelf. Hoe pak je het aan?

Oplossing: weekstarts

Een deel van het antwoord ligt in dit praktische werkboek ‘Succes met de Weekstart’. Een boek dat speciaal voor jou nu ook te downloaden is. Een werkboek geschreven voor leidinggevenden vol met prikkels, inspiratie en praktische werkvormen om toe te passen met het eigen team. Interactieve werkvormen waar in maximaal 10 minuten een onderwerp kan worden behandeld met jouw team. 

In dit werkboek vind je meer dan 52(!) korte werkvormen om van te lenen. Werkvormen waar jij de creativiteit uit haalt om elke week focus te hebben op samenwerken. Want een betrokken en bevlogen team is de basis voor meer werkgeluk, betere resultaten en meer impact. Deze zijn uiteraard ook toepasbaar in organisaties die werken met dagstarts.

Wacht niet langer en download het e-book gratis via onderstaand invulformulier. Ontvang jij 'm direct via de mail. Simpel, toch?! Wil je liever een fysiek exemplaar? Voor €16,95 komt het boek naar je toe! Mail je gegevens naar info@doortraining.nl.

Kunnen we jou helpen de beste weekstartoefening uit te zoeken voor jou en jouw team? Neem dan snel contact op.