Artikel

Betekenisvolle Kerst bij DOOR

Bij DOOR draaide dit jaar alles om het thema 'geven'. En wat is er beter dan dit te omarmen tijdens de feestelijke kerstperiode? Daarom draagt DOOR zelfs tijdens ons kerstdiner bij aan goede doelen. Benieuwd hoe? Lees snel verder!

Datum: 13.12.2023

DOOR Kerstdiner

Kerst betekent bij DOOR niet alleen feestelijke versieringen en lekker eten. Het draait om het geven van tijd, aandacht en steun aan hen die het hard nodig hebben. Dit jaar wordt ons kerstfeest een bijzondere gelegenheid waarin we het thema 'geven' nog een keer goed benutten. Verschillende goede doelen zijn uitgenodigd voor een hartverwarmende avond vol betekenis en verbindingen om samen met ons aan tafel te schuiven tijdens ons kerstdiner.

Komende vrijdag zullen we samen met gasten van Stichting Hartekind, Ronald McDonald Huis, Stichting Dushi Huis, Lorena thuiszorg, Voedselbank Rotterdam en Epilepsie NL samenkomen aan boord van de Smaragd in Rotterdam. Tijdens het diner varen we over de Maas en genieten van de Rotterdamse skyline. Het wordt een avond vol gezelligheid met heerlijk eten en goede muziek, want Shirma Rouse komt aan boord om de show te stelen tijdens het diner. Het DOOR-team kan niet wachten op deze avond om de goede doelen in de watten te leggen en natuurlijk zelf ultiem te genieten!

Meer goede doelen

Naast Stichting Hartekind, het goede doel dat DOOR komende vier jaar ondersteunt om haar ambities voor kinderen waar te maken, kregen alle medewerkers de mogelijkheid om 250 euro te schenken aan een goed doel naar keuze. Meer weten over de gekozen goede doelen? Lees het in ons andere blog!