DAS®-gedragsscan

De DAS®-gedragsscan geeft inzicht in jouw eigen gedrag en hoe je overkomt op andere mensen. Door met de uitslag aan de gang te gaan, kun je uitblinken in jouw communicatie met klanten en collega’s! Scroll snel verder en vul de scan in.

Digitale meting

De DAS®-gedragsscan geeft inzicht in jouw eigen gedrag en hoe jij overkomt op andere mensen. De test is een digitale meting die bestaat uit 73 stellingen die je met 'eens' of 'oneens' beantwoordt. Je vult de test online in onderaan deze pagina De uitslag ontvang je in jouw mailbox na het invullen van de DAS®-gedragsscan. Met deze uitslag krijg je inzicht in jouw gedrag en kun je jouw eigen gedrag bewust in de praktijk toepassen! 

Aan de slag
Wil je aan de slag met jouw uitslag? Dat kan! Er zijn verschillende trainingen beschikbaar om de communicatie met anderen te verbeteren. 

Meer inzicht in jouw gedrag?

Jouw gedrag

Je hebt het echt gedaan! Jij hebt 73 stellingen beantwoord en krijgt hierdoor meer inzicht in jouw gedrag. Wij zijn trots op je! De uitslag ontvang je direct in jouw mailbox.

Compleet

Better insights in your behaviour

Your behaviour

You really did it! You have answered 73 questions to get a better insight in your behaviour. We are proud of you! You will receive the results directly in your mailbox.

Compleet
Deze DAS®-gedragsscan heeft mij écht geholpen bewust te zijn van mijn gedrag. Met de uitslag ben ik aan de slag gegaan om mijzelf te ontwikkelen tot een nog betere manager voor het team.
VHK bv.
Marco van der Loos, Manager
VHK bv.
De DAS®-gedragsscan heeft mijn medewerkers en mijzelf geholpen om klanten beter in te schatten. Je speelt hierdoor makkelijker en op de juiste manier in op klanten. Waardoor we nog succesvoller zijn. Daarnaast stimuleerde het DAS-model de samenwerking tussen collega's.
Erik Erwich
Zelfstandig ondernemer