Trainer

Linda Dirksen

Linda. In één woord; powervrouw! Als Linda ergens binnen komt, dan gebeurt er wat! Linda heeft tanden. Als zij die ergens in zet, dan gebeurt het ook. Linda is op haar best voor de camera, als sales trainer en als programma ontwikkelaar.

Mijn alfabet begint bij de letter D, van Doorzetten!

Over Linda

Linda is een ervaren DOOR trainer en weet als geen ander groepen in beweging te brengen. Linda is op haar sterkst bij organisaties die ambitieus voor betere resultaten kiezen. Daarnaast is Linda de specialist op het gebied van programma-ontwikkeling en videotraining. Linda heeft ervaring opgedaan bij organisaties als Apollo Vredestein, Pets Place, Pfizer, Nationale-Nederlanden en BMW.

Linda's karaktereigenschappen

  • Powervrouw
  • Enthousiast
  • Doorzetter
  • Feestbeest
  • Inspirerend

 

Linda is een powervrouw pur sang! Wij hebben Linda ingezet als (hands-on) trainster voor onze afdeling Sales wat in de eerste week al meteen succes opleverde. De gedrevenheid van Linda enthousiasmeerde het hele team en Linda keert dan ook dit jaar weer bij ons terug!
Care Group
Joyce Gerards
Care Group
Linda is een kei in het vieren van een feestje. Dat doet ze ook graag met u en uw team na het behalen van successen. Door haar gedrevenheid en resultaatgerichte instelling doet ze er alles aan om jou en je team te laten excelleren. Linda is scherp, kritisch en eerlijk. Daarom is zij een goede trainer en een prettige collega!
Joey Brouns
DOOR trainer & coach

Linda haar trainingen

Linda is een zeer ervaren DOOR trainer. Ze is op haar sterkst bij organisaties in de retail branche. Je ziet hieronder verschillende trainingen, waar Linda op haar sterkst is!