Trainer

Jordy van Leeuwen

Jordy is een echte kameleon. Met het vermogen zich aan te passen aan elke situatie raakt Jordy niet alleen voor de groep de juiste snaar, maar ook op de tennisbaan en op zijn gitaar. Door zijn veelzijdigheid zorgt hij binnen jouw organisatie altijd voor inspirerende en creatieve programma's!

Succes is niet definitief, falen is niet fataal: het is de moed om door te gaan die telt.

Meer over Jordy

Jordy is niet zomaar een trainer, hij is een creatieve en bevlogen kracht gespecialiseerd in klantgerichtheid, leiderschap en sales. Met meer dan 17 jaar ervaring als account- en salesmanager in de groothandelsindustrie en automotive, weet hij als geen ander hoe hij zijn expertise kan inzetten om jou en jouw team te inspireren en te motiveren. 

Hij gelooft dat een vertrouwde en plezierige omgeving essentieel is om te groeien. Met zijn onuitputtelijke drive en durf helpt Jordy jouw team iedere dag een beetje beter te worden. Ben jij klaar om alles eruit te halen wat erin zit? Neem dan contact op met Jordy. Hij denkt creatief met je mee en staat klaar om samen met jou te bouwen aan een succesvolle toekomst. 

Jordy zijn karaktereigenschappen:

  • Doorzetter  
  • Loyaal  
  • Creatief  
  • Bevlogen
  • Empathisch  

 

Jordy stelt zich aan je voor

Jordy zijn programma's

Hij is op zijn sterkst bij organisaties in de groothandelsindustrie en automotive. Je ziet hieronder verschillende programma's, waar Jordy op zijn sterkst is!

Bekijk alle trainingen