Edit interest
Save selection

Zorg

De zorg. Een sector met belangrijke uitdagingen en ambities. De zorg is bij uitstek een sector waar mensen het verschil maken. DOOR helpt leiders en zorgverleners het verschil te maken voor iedere patiënt, cliënt of leerling.

Watze is voor ons meer dan een trainer. Hij helpt ons de juiste koers te kiezen en is continu de opbouwend kritische noot in ons gezelschap die ons wakker houdt. Watze weet onze medewerkers op de juiste manier te raken en daarmee versneld de slag naar klantgerichtheid door te voeren waarnaar we op zoek zijn
Directeur Klantbelang van Stichting Philadelphia Zorg
Bas Bodzinga
Directeur Klantbelang van Stichting Philadelphia Zorg

Maatwerk voor de zorg

De zorg beweegt. Digitalisering, invloed van de vergrijzing, een terugtrekkende overheid en druk op financiën zijn zomaar wat onderwerpen die invloed hebben op de zorg. Met een veranderende patientrelatie speelt de 'klantgerichtheid' een steeds belangrijkere rol. DOOR helpt zorgorganisaties op maat in de transitie.

Ik ga akkoord met het ontvangen van nieuws en updates. Naast jouw inschrijving of aanmelding zouden we het erg leuk vinden om je te informeren over andere interessante nieuwtjes binnen het vakgebied via nieuwsbrieven of speciale aanbiedingen. Bekijk hiervoor onze privacy policy.