Artikel

Laura de Harder sluit zich aan bij DOOR®

Laura de Harder heeft zich per 1 september aangesloten bij DOOR Training & Coaching op het gebied van sales, leiderschap én klantgerichtheid. Wij kunnen niet wachten op al het moois wat Laura realiseert!

Datum: 10.12.2023

Ambities realiseren

Laura de Harder heeft zich per 1 september aangesloten bij DOOR Training & Coaching op het gebied van sales, leiderschap én klantgerichtheid. Laura heeft vele jaren ervaring als leidinggevende.

Met haar ervaring inspireert ze leiders en teams om het juiste te doen. Dat betekent zaken aanpakken bij de kern met gevoel en oog voor de mens. Zo heeft ze een teams geholpen opener en effectiever met elkaar te communiceren. Hierdoor zijn resultaten sneller en met meer ontspanning en plezier gehaald.

Als leidinggevende is ze pragmatisch, hands on en sterk in het maken en leggen van verbinding in teams. Daar bovenop houdt ze van doorpakken. Ambities realiseren lukt haar wel!

'Mijn doel is om echt verschil te kunnen maken en wel binnen organisaties en bedrijven op het gebied van leiderschap en teams. Teams zijn het fundament voor duurzaam resultaat, innovatie en groei, hier mag het dan ook helemaal kloppen! Ik denk graag met je mee om ervoor te zorgen dat ook jij jouw ambities behaald'. Ben jij benieuwd naar Laura? Bezoek snel haar persoonlijke pagina.

Vragen over dit persbericht kunnen gesteld worden aan Robin van Hamersveld van DOOR Training & Coaching via het nummer 085-7731004 of via info@doortraining.nl.