Artikel

Edwin Benne sluit zich aan bij DOOR®

Edwin Benne is vanaf 1 oktober aangesloten bij DOOR Training & Coaching als senior trainer en coach op het gebied van leiderschap en teamontwikkeling. DOOR is verheugd over de komst van Edwin en ziet uit naar een #aanstekelijk ambitieuze samenwerking!

Datum: 14.09.2020

Ambities waarmaken

Ex-volleybalinternational en voormalig bondscoach Edwin Benne sluit zich aan bij DOOR® en daar zijn we enorm trots op. Edwin heeft zijn sporen als Olympisch volleyballer verdiend door twee keer deel te nemen aan de Olympische Spelen. Later heeft hij als leider ervaring opgedaan als bondscoach van 2011 tot en met 2014.

‘Wij zijn enorm enthousiast en blij met de komst van Edwin in het DOOR-team. DOOR® is een aanstekelijk ambitieus trainingsbureau voor duurzaam resultaat. Juist leiderschap maakt daar in deze tijd het verschil. Met een ervaren topsporter en leider als Edwin is DOOR in staat om DOOR-klanten breder te helpen ambities waar te maken op het gebied van leiderschap en teamontwikkeling’.

Edwin (21 april 1965) is zijn carrière begonnen als topsporter in het volleybal. In 1988 en 1992 nam Edwin met het Nederlands team deel aan de Olympische spelen in Seoul en Barcelona. In Barcelona sleepte het team de zilveren medaille binnen. Na zijn topsportervaring heeft Edwin in 2014 de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven. Daarbij heeft Edwin zich in zijn laatste functie als teamleider van de consultancy afdeling ‘Vitaliteit & Presteren’ met zijn team ingezet om organisaties en teams beter te laten functioneren. 

‘Ik weet vanuit mijn topsportervaring als geen ander hoe het is om op topniveau te presteren. Later heb ik deze ervaringen kunnen inzetten als bondscoach van het Nederlands team – waarbij wij als Nederlands team de European League in 2012 hebben gewonnen – en later in het bedrijfsleven. Het is prachtig om deze topsport- en leiderschapservaringen in te zetten om klanten te helpen ambities op het gebied van leiderschap en teamontwikkeling waar te maken’.

Vragen over dit persbericht kunnen gesteld worden aan Robin van Hamersveld van
DOOR Training & Coaching via het nummer 085-7731004 of via info@doortraining.nl.

Het officiële persbericht downloaden kan hier