Artikel

DOOR ontvangt Cedeo-erkenning

DOOR = trots! Waarmee? Met het behalen van de Cedeo-erkenning! Het verkrijgen van het certificaat voor maatwerk is een erkenning van kwaliteit en professionaliteit van de DOOR dienstverlening.

Datum: 27.06.2019

Cedeo aanpak

Cedeo is een onafhankelijke, door de overheid erkende organisatie die opleidingsinstituten onderzoekt op klanttevredenheid, kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid. Een instituut krijgt een Cedeo-erkenning als het voldoet aan een reeks kwantitatieve en kwalitatieve criteria en goed scoort in een onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek dat Cedeo uitvoert. Hierbij is de klantenbeoordeling leidend.

Beoordeling

Een Cedeo-erkenning betekent dat meer dan 80% van de klanten (zeer) tevreden is over de kwaliteit van de opleidingen en het opleidingsinstituut. Dit voorjaar heeft Cedeo opnieuw onderzoek gedaan naar de klanttevredenheid van onze klanten. 

Maar liefst 91.1% van onze klanten geeft aan (zeer) tevreden te zijn! Met deze score is onze erkenning wederom verlengd met twee jaar. Wij zijn erg tevreden met deze uitkomst en gebruiken de feedback om onze producten en diensten nog verder te verbeteren. 

In het beoordelingsrapport staan mooie citaten van onze klanten, over hun ervaring met DOOR.

Wat het verschil maakt is een stukje persoonlijke nazorg. Daarmee biedt DOOR een goede service. Daarnaast is DOOR ook actief met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Al onze verwachtingen zijn uitgekomen.
Anoniem
Klanttevredenheidsonderzoek Cedeo
De trainers leggen de link met de praktijk. Er wordt 'on the job' geoefend en goede feedback gegeven. Er is een bewustwordingsproces op gang gebracht.
Anoniem
Klanttevredenheidsonderzoek Cedeo
DOOR heeft het goed voor elkaar. Zij denken goed na over hoe de doelgroep is en gaan mee met de moderne leermethoden.
Anoniem
Klanttevredenheidsonderzoek Cedeo
Wij zijn succesvol geworden door het programma van DOOR!
Anoniem
Klanttevredenheidsonderzoek Cedeo

Meer informatie

Wil je meer lezen over Cedeo? Klik dan hier.

Ontdek ons maatwerk

Ontdek zelf wat ons maatwerk inhoudt via onderstaande button!

Meer informatie