Artikel

&DOOR

DOOR wil graag kennis en ervaring delen. Daarom heeft het team de meest effectieve en creatieve werkvormen samengevoegd om jou te inspireren. Met trots presenteren we hét werkvormenboek voor leiders om teams te ontwikkelen. Nu als e-book beschikbaar!

Datum: 21.02.2022

Laat bijeenkomsten bruisen!

Met het &DOOR werkvormenvormenboek laat jij bijeenkomsten met je team bruisen. Want wij geloven erin dat succesvolle teams sprankelen. Dat er enthousiasme is. Waardoor mensen zich continu ontwikkelen en blijven leren.

Het boek boek is ingedeeld in vier categorieën: Sales, Leiderschap, Klantgerichtheid en Energizers. Lekker overzichtelijk, zodat je snel aan de slag kunt met jouw team. Start vandaag nog met werkvormen als: Hoe bedoel je, ''nee?'', De complimentenshow, De klachten-challenge en De optimale klantbeleving. Genoeg te oefenen! 

Wacht niet langer en download het e-book gratis via onderstaand invulformulier. Ontvang jij 'm direct via de mail. Simpel, toch?! 

Wil jij liever een paperbackversie van &DOOR ontvangen? Mail dan jouw gegevens naar info@doortraining.nl. Er zijn enkele stuks beschikbaar. Kunnen we jou helpen de beste werkvormen uit te zoeken voor jou en jouw team? Neem dan snel contact op.