Artikel

Camille Boyer sluit zich aan bij DOOR

Camille Boyer sluit zich aan bij DOOR®. Camille heeft zich per 1 januari 2021 aangesloten bij DOOR Training & Coaching als trainer op het gebied van klantgerichtheid. Camille heeft ruim 20 jaar ervaring in non-profit sector.

Datum: 20.01.2022

Mensen maken het verschil

Camille Boyer sluit zich aan bij DOOR®. Camille heeft zich per 1 januari 2021 aangesloten bij DOOR Training & Coaching als trainer op het gebied van klantgerichtheid en leiderschap. Camille heeft ruim 20 jaar ervaring in non-profit sector.  

Met zijn ervaring en commerciële marketingachtergrond bij goede doelen, in de cultuursector en in de zorg weet hij als geen ander hoe je relaties boeit, bindt en behoudt. Zijn klantgerichte drive maakt hem de ideale partner om teams of organisaties meer waarde te laten leveren.

‘DOOR is super trots op de komst van Camille. DOOR® is een aanstekelijk ambitieus trainingsbureau voor duurzaam resultaat. Door de visie en ervaring van Camille sluit dat perfect op elkaar aan!’, aldus CEO Joost Riphagen.  

“Vanuit mijn ervaring als trainer en marketeer weet ik als geen ander dat het uiteindelijk mensen zijn die het verschil maken, iedere dag opnieuw. De klant centraal stellen is daarbij voorwaarde voor succes. Zo heb ik verschillende teams succesvol begeleid om vanuit klantgerichtheid impact te maken. Wil jij als leider beter inspelen op de behoeftes van jouw team en ervoor zorgen dat het weer gaat sprankelen en bruisen? Dan help ik jou en jouw team graag verder om je ambities te realiseren.” 

Vragen over dit persbericht kunnen gesteld worden aan Robin van Hamersveld van DOOR Training & Coaching via het nummer 085-7731004 of via info@doortraining.nl.