Bewerk interesses
Keuze opslaan

Videotraining

DOOR laat zien hoe je video in kunt zetten als een duurzaam hulpmiddel in jouw trainingsprogramma. Jouw mensen in beweging brengen én houden dat is ons doel. Bijvoorbeeld om gezamenlijk ambities te realiseren, gericht op sales, leiderschap of klantgerichtheid.

Een duurzaam verlengstuk

Videotraining kun je inzetten als een duurzaam verlengstuk van je organisatie. Het is een slimme manier waar iedereen van profiteert en daarnaast dé manier om kennis te borgen. Om jouw identiteit als organisatie te laten zien en een context te creëren waarin je collega's zich écht herkennen. 

Daarnaast kun je de beelden zoveel en zo vaak worden gedeeld als je maar wilt. Je kunt videotraining in jouw programma inzetten om gezamenlijk ambities te behalen, gericht op bijvoorbeeld omzetdoelstellingen of klantgerichtheid.

Bij onze klanten vinden we het belangrijk om samen alle krachten in de organisatie te bundelen en eruit te halen wat erin zit. Wij doen dit door jouw collega's te interviewen, mee te nemen in het verhaal én hen voor de camera te zetten. Samen bespreken we jouw wensen en ontwikkelen we een video-oplossing op maat inclusief script en opname op locatie; binnen of buiten!

Het DOOR-team staat klaar om jou te helpen om jouw ambities waar te maken. Nieuwsgierig hoe videotraining eruit ziet in de praktijk? Bekijk dan onderstaande video's. 

 

Benieuwd hoe je videotraining kan inzetten binnen jouw organisatie?

Contact

Thema's

DOOR helpt jou en jouw organisaties ambities te realiseren. De focus ligt op de thema's sales, leiderschap en klantgerichtheid. Ieder programma, of het nu voor jouw als persoon is of voor een hele organisatie, is op maat ontwikkelt. Bekijk wat DOOR voor jou kan betekenen en hoe videotraining hiervan een onderdeel kan zijn.

Haal meer uit jouw video

Wanneer je belangrijke boodschappen op beeld wilt zetten die te maken hebben met verandering in je organisatie óf kennis tijdens trainingen, haal je hier het liefst alles uit wat erin zit. DOOR helpt je daarbij. Zo maken wij niet alleen jouw video, maar bieden we ook de mogelijkheid voor het integreren van een chatbot (een chatfunctie in de video), het toevoegen van een explanimation (tekenvideo), zetten we jouw eigen medewerkers voor de camera of maken we gebruik van een professionele videotrainer.

Neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken en samen voorbeeldvideo's te bekijken. 

Ik ga akkoord met het ontvangen van nieuws en updates. Naast jouw inschrijving of aanmelding zouden we het erg leuk vinden om je te informeren over andere interessante nieuwtjes binnen het vakgebied via nieuwsbrieven of speciale aanbiedingen. Bekijk hiervoor onze privacy policy.