Artikel

Ron Honsbeek treedt toe als aandeelhouder

DOOR is hét aanstekelijk ambitieuze trainingsbureau voor maatwerk. Per 1 juli is DOOR-collega en trainer Ron Honsbeek toegetreden als aandeelhouder. DOOR is verheugd dat Ron zich na een mooie groei als trainer en coach in de afgelopen twee jaar nu ook als aandeelhouder gaat inzetten.

Datum: 07.07.2020

#Aanstekelijk ambitieus

Twee jaar geleden is DOOR® overgenomen door een aantal DOOR-trainers. Vanuit de overname is altijd gewerkt met een duidelijke visie: op een #aanstekelijk ambitieuze manier het verschil maken voor klanten. Om dit te realiseren heb je aanstekelijk ambitieuze DOOR’s nodig. Waarbij voor deze DOOR's ook de ruimte is om door te stromen naar aandeelhouder. Een kroon op het harde werk!

Wij zijn erg blij met het toetreden van Ron als aandeelhouder van DOOR®. Het bewijst dat het goed opleiden van eigen trainers en coaches leidt tot collega’s die waarde toevoegen voor klanten. Een logisch vervolg is om samen als ondernemer het verschil te maken voor onze opdrachtgevers’, aldus Joost Riphagen. Ron is een ondernemer in hart en nieren en heeft tientallen jaren ervaring in de wholesale en retail, als directeur en eigenaar.

De aandeelhouders van DOOR® zijn verheugd met de stap van Ron. Ron blijft als trainer en coach actief in het begeleiden van teams en individuen in de retail en wholesale. Als aandeelhouder zal hij ongetwijfeld vanuit zijn positief-kritische houding DOOR verder helpen ontwikkelen als hét aanstekelijk ambitieuze trainingsbureau van Nederland.

Wil jij het persbericht downloaden? Klik dan hier voor de PDF.

Voor meer informatie, bel (085-7731004) of mail (info@doortraining.nl) gerust!