Artikel

Mariska Beekman sluit zich aan bij DOOR®

Mariska Beekman heeft zich per 1 december 2021 aangesloten bij DOOR Training & Coaching als trainer op het gebied van klantgerichtheid en leiderschap. Mariska heeft ruim 20 jaar ervaring in de wereld van retail. Wij kunnen niet wachten Mariska aan het werk te zien!

Datum: 08.12.2021

Samen DOOR-groeien

Haar ervaring met het bouwen aan klantgerichte teams maakt Mariska een doorgewinterde specialist. Daarnaast gaat ze aan de slag met non-profit organisaties en wil ze deze organisaties helpen groeien én vanuit hun klantgerichtheid ook helpen hun commerciële doelen te behalen.   

'Wij zijn enorm blij met de komst van Mariska in het DOOR-team. Met haar aanstekelijke energie en haar jarenlange ervaring in de retail kan dit niet anders zijn dan een perfect fit. Door haar komst is DOOR instaat DOOR-klanten breder te helpen ambities te realiseren', aldus CEO Joost Riphagen.  

Door het positieve en ambitieuze karakter van Mariska is het zeker dat je enthousiast raakt en mee te gaan in haar flow. Samen DOOR-groeien? Daar gaat Mariska je bij helpen 😀!  

'Vanuit mijn ervaring als klantgericht leider, weet ik als geen ander dat de mensen in jouw organisatie het verschil maken, iedere dag opnieuw. Zo heb ik verschillende teams succesvol getraind om vanuit hun klantgerichtheid ook hun commerciële doelen te behalen. Wil jij als leider beter inspelen op de behoeftes van jouw team en ervoor zorgen dat het weer gaat bruisen? Dan help ik jou en jouw team graag verder om je ambities te realiseren.'

Vragen over dit persbericht kunnen gesteld worden aan Robin van Hamersveld van DOOR Training & Coaching via het nummer 085-7731004 of via info@doortraining.nl.