Artikel

Imane Hendriks sluit zich aan bij DOOR®

Imane Hendriks heeft zich per 1 juni aangesloten bij DOOR Training & Coaching als trainer op het gebied van sales en klantgerichtheid. Wij kunnen niet wachten om Imane aan de slag te zien en kijken uit naar een #aanstekelijk ambitieuze samenwerking!

Datum: 07.06.2021

Bruisend en aanstekelijk!

Imane Hendriks heeft zich per 1 juni 2021 aangesloten bij DOOR Training & Coaching als trainer op het gebied van sales en klantgerichtheid. Imane heeft ruim 15 jaar ervaring in de wereld van klantcontact.

Haar ervaring in workforcemanagement, procesmanagement en klantcontact maakt Imane tot een ideale sparringspartner als het gaat om de klantreis en klantbeleving.

‘Wij zijn enorm blij met de komst van Imane in het DOOR-team. DOOR® is een aanstekelijk ambitieus trainingsbureau voor duurzaam resultaat. Door de kennis en ervaring van Imane weten wij zeker dat dit een perfect match is!' aldus CEO Joost Riphagen

Door het bruisende en aanstekelijke karakter van Imane is het onmogelijk om niet in beweging te komen 😀! 

'Vanuit mijn eigen ervaring weet ik hoe waardevol training & coaching kan zijn door een sparringpartner in te schakelen met de juiste kennis en ervaring. Dit heeft mijzelf tijdens mijn carrière elke keer flinke stappen vooruit geholpen. Graag deel ik mijn kennis en ervaring met jou om samen ambities te realiseren!'

Vragen over dit persbericht kunnen gesteld worden aan Robin van Hamersveld van
DOOR Training & Coaching via het nummer 085-7731004 of via
info@doortraining.nl.

Het persbericht downloaden kan hier.