Artikel

DOOR ontvangt opnieuw CEDEO-erkenning

Met een torenhoge score van 96,7% klanttevredenheid heeft DOOR wederom de Cedeo-erkenning ontvangen. Het verkrijgen van dit certificaat voor maatwerk is een erkenning van kwaliteit en professionaliteit van de DOOR dienstverlening. Daar zijn we enorm trots op!

Datum: 24.02.2021

Beoordeling

Een Cedeo-erkenning betekent dat meer dan 80% van de klanten (zeer) tevreden is over de kwaliteit van de opleidingen en het opleidingsinstituut. Afgelopen tijd heeft Cedeo opnieuw onderzoek gedaan naar de klanttevredenheid van onze klanten. Maar liefst 96.7% van onze klanten geeft aan (zeer) tevreden te zijn! 

Cedeo aanpak

Er zitten mooie voordelen aan het behalen van een Cedeo-erkenning. Zo mag DOOR het keurmerk van Cedeo dragen, wordt DOOR opgenomen in de Nederlandse Opleidingen Databank en op de website van Cedeo zelf.

Cedeo is een onafhankelijke, door de overheid erkende certificerende instantie. Aan de hand van klanttevredenheidsonderzoeken beoordeeld Cedeo de aanbieders op het werk dat ze leveren waarbij de klantbeoordeling leidend is. Zo werd bij DOOR onder andere gekeken naar het trainingsmateriaal, de opleiders en het natraject. In combinatie met een aantal vragenlijsten, tevredenheidsonderzoeken en een bezoek wordt uiteindelijk door Cedeo het besluit genomen of de instantie voldoet aan de eisen. De erkenning geldt voor een periode van twee jaar, waarna Cedeo wederom een onderzoek zal uitvoeren. 

Meer informatie

Wil je meer lezen over Cedeo? Klik dan hier.

In het beoordelingsrapport staan mooie citaten van onze klanten, over hun ervaring met DOOR:

 

Referenten over DOOR

De trainers leggen de link met de praktijk. Er wordt 'on the job' geoefend en goede feedback gegeven. Er is een bewustwordingsproces op gang gebracht.
Anoniem
Klanttevredenheidsonderzoek Cedeo
Wat het verschil maakt is een stukje persoonlijke nazorg. Daarmee biedt DOOR een goede service. Daarnaast is DOOR ook actief met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Al onze verwachtingen zijn uitgekomen.
Anoniem
Klanttevredenheidsonderzoek Cedeo
Er waren zo’n vijf trainers betrokken, in leeftijd variërend. Ze zijn allemaal top; heel enthousiast, betrokken en bekwaam en passen goed bij onze organisatie. Vooral de presentatie spreekt me aan. Ze zijn toegankelijk en informeel; kleden zich informeel en praten informeel. Ze weten de toon van de groep te pakken en hen te enthousiasmeren. Verder begrijpen ze heel goed dat de spanningsboog in de ochtend anders is dan in de middag en passen ze het programma daarop aan. Ook zijn ze dusdanig didactisch onderlegd dat ze er het maximale weten uit te halen.
Anoniem
Klanttevredenheidsonderzoek Cedeo

Maatwerk

Ontdek zelf wat maatwerk van DOOR voor jouw organisatie kan betekenen via onderstaande button!