Verkoop binnendienst

Deze training voor de commerciële binnendienst is de sales training van de toekomst. Hoe jij jouw rol als commerciële binnendienst het meest effectief inricht, leer je in deze praktische binnendienst training. In deze bedrijfstraining 'Verkoop binnendienst' leer je om:

 • Klanten te winnen, te behouden en uit te bouwen
 • Relaties aan te gaan met jouw klanten
 • Jouw aanpak op klanten af te stemmen
 • Het CRM systeem op de juiste manier te benutten en in te zetten
 • Jezelf te profileren als de specialist op jouw vakgebied

Belangrijke informatie bedrijfstraining Klantgericht Verkopen:

 • Startdata: 1 september en 1 november
 • Locatie: Soesterduinen 
 • Duur training: 4 maanden (iedere maand 1x trainingsdag)
 • Soort training: deze training is een fysieke training op locatie en één trainingsdag is online
 • Trainers: Sander van Ommen en Gijs Megens
 • Max. aantal deelnemers: max. 6 deelnemers
 • Toegang tot jouw persoonlijke leiderschapsportal www.my.dooracademy.nl.

Wil jij je inschrijven voor deze training?:

 • Via het formulier onderaan deze pagina kan je je inschrijven voor deze training of klik op de roze button hiernaast. Na het invullen van het inschrijfformulier zal er zo spoedig mogelijk contact met je worden opgenomen voor een intakegesprek. In dit intakegesprek kan jij al je vragen stellen en vertellen wij je alles wat je moet weten over de bedrijfstraining Klantgericht Verkopen;
 • Mocht je nu al vragen hebben dan kan je altijd contact met ons opnemen via de contactpagina.

Een sales training van DOOR is altijd op maat en een persoonlijke 'reis'. Daarom wordt bij deze verkoop training gestart met een persoonlijk intake. Het betekent dat jouw DOOR-trainer met jou en met jouw leidinggevende een open gesprek voert. De uitkomsten worden vertaald in een sales cursus op maat.

Na de intake ontvang jij inloggegevens voor jouw trainingsportal www.my.dooracademy.nl met een persoonlijke trainingsschema. Het programma bestaat uit zes trainingsdagen samen met maximaal vijf andere deelnemers. Zo wordt de persoonlijke aandacht maximaal gegarandeerd en leer jij optimaal van anderen. Daarnaast vinden drie online coach bijeenkomsten plaats, om het geleerde in jouw sales praktijk te borgen en te zorgen dat jij de verkooptechnieken maximaal in jouw praktijk kunt toepassen. Het programma wordt afgesloten met een uitreiking van de certificaten samen met jouw leidinggevende en de andere deelnemers. Je wordt daarna onderdeel van de DOOR-community en blijft continu op de hoogte van nieuwe sales inzichten!

Tijdens de training Verkoop binnendienst worden de volgende onderwerpen behandeld:

 1. Klantgericht schrijven & corresponderen
  Veel werk van de commerciële binnendienst gebeurt op schrift. Of het nu gaat om het schrijven van voorstellen, bezoekverslagen of chats met klanten.
 2. Samenwerken met de buitendienst
  Jouw samenwerking met de buitendienst bepaalt voor een groot deel jouw succes! Hoe werk je succesvol samen en wat zijn belangrijke do's & dont's?
 3. Een effectief accountplan
  Het maken van een plan (in samenwerking met jouw buitendienst) is van belang om jouw klanten goed te bedienen.
 4. Effectief omgaan met jouw tijd
  Er komt een hoop op je af als binnendienst medewerker. Hoe weet je al die taken juist te plannen en hoe voorkom je dat je geleefd wordt?
 5. Social Selling
  Het juist inzetten van platformen en deze benutten om sales resultaten te realiseren is steeds belangrijker in het sales vak.
 6. Communicatie & gedrag
  Of je nu samenwerkt met een collega of een klant, gedrag speelt een rol tussen mensen. Hoe stem jij jouw gedrag af op anderen en bereik je een optimaal resultaat?
 7. Cross-, up- en deepsell
  Technieken toepassen binnen jouw klantenportefeuille om de doelen van jouw klanten en van jouw organisatie te bereiken staat hier centraal.
 8. Marketing & sales; een gouden combi
  Jij speelt als commerciële binnendienst een belangrijke rol in het 'voeden' van marketing. Hoe zorg je voor die input die leidt tot meer leads?
 9. Telefonische afspraken maken
  Een belangrijk onderdeel van het vak blijft het maken van telefonische afspraken. Hoe realiseer jij de beste afspraken in de minste tijd?

De bedrijfstraining 'Verkoop binnendienst' wordt 3x gegeven dit jaar. In 2023 starten deze trainingen op:

 • 1 mei 
 • 2 oktober 
 • 11 december 

Je start gelijk na jouw intake. DOOR gelooft dat iedereen uniek is. Daarom wordt het programma afgestemd op jouw persoonlijke behoeftes en wensen. Wij geloven dat je dan van verkoopcursus naar een commerciële training mét impact gaat. Tijdens de intake met jou en jouw leidinggevende worden de uitgangspunten voor het programma bepaald. Deze worden samen met jou verwerkt in een persoonlijke trainingsschema dat gedurende het hele programma centraal staat.

Deze commerciële training neemt 4 maanden in beslag en helpt je échte resultaten te boeken met jouw klanten. Neem direct contact op voor meer informatie of om je direct in te schrijven. 

Kom later terug om te lezen welke deelnemers je voor zijn gegaan!

Trainings gegevens
 • Soesterduinen
 • 4 maanden
 • Max. 6 deelnemers
 • 2640 Dit is inclusief alle locatiekosten, reiskosten van de DOOR-trainer, jouw persoonlijke portal en een jaar lang kosteloos toegang tot de DOOR-community.
 1. Samenwerken met buitendienst
 2. Telefonisch afspraken maken
 3. CRM doorleven
 4. Effectieve verslaglegging
Trainer & Coach
Gijs Megens
Als het niet kan, kan het toch!
Een programma op maat gemaakt voor jouw organisatie?
DOOR - Maatwerk

Vraag meer informatie aan